صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«پدر برق ايران» در بيمارستان بستري شد

مهندس تيمور لکستاني، يكي از بنيانگذاران دانشگاه صنعتي شريف كه عنوان «پدر برق ايران» را داراست، در سال 1294 در سلماس به دنيا آمد و پس از اخذ ديپلم از دبيرستان فردوسي تبريز در سال 1313، در دانشکده فني جزء 10 نفر اول پذيرفته شد.
کد خبر: ۱۹۶۴۳۸
| |
16355 بازدید
|
۸

«پدر برق ايران» و يکي از بنيان‌گذاران دانشگاه صنعتي شريف در بيمارستان «ايران‌مهر» بستري شد.

به گزارش ايسنا، مهندس تيمور لکستاني، يكي از بنيانگذاران دانشگاه صنعتي شريف كه عنوان «پدر برق ايران» را داراست، در سال 1294 در سلماس به دنيا آمد و پس از اخذ ديپلم از دبيرستان فردوسي تبريز در سال 1313، در دانشکده فني جزء 10 نفر اول پذيرفته شد.

وي پس از گذراندن دوره سربازي در سال 1319 در کارخانه توليد برق تهران مشغول به کار شد و در سال 1326رياست شبکه توزيع برق تهران را بر عهده گرفت.

مهندس لکستاني از جمله افرادي بود که دانشگاه صنعتي شريف را تأسيس کرد. پس از تاسيس اين دانشگاه در سال 1345 تا سال 1359 عضو هيات امنا و معاون فني اين دانشگاه بود.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
خدا شفاهش دهد
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
چهره ی ماندگار ماست.
آرزوی شفای عاجل این استاد بزرگوار را داریم
یارب
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
انشاا...خداوند به ایشان سلامتی دهد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
خداوند سلامت بدارندشان.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟