صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آلودگی شدید میزها و رایانه های مشترک

کد خبر: ۱۹۴۸۱۴
| |
6026 بازدید
|
۴

تحقیقات نشان می دهد: میزها و رایانه هایی که کارمندان در ادارات مشترک از آنها استفاده می کنند، به مراتب آلوده تر از سنگ توالت ادارات است.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی، پژوهشگران انگلیسی به این نتیجه رسیده اند که بسیاری از بیماری ها از آلودگی میزها و رایانه هایی که مورد استفاده مشترک کارمندان قرار دارند به افراد منتقل می شوند.

دکتر لیزا اکرلی می گوید: صفحه کلید رایانه ها، گوشی تلفن و دیگر تجهیزاتی که بر روی میز ادارات قرار دارند بسیار آلوده اند و به ندرت اتفاق می افتد که این گونه تجهیزات تمیز و ضد عفونی شوند.

به گفته این پژوهشگر؛ بسیاری از کارمندان برای خوردن غذا از میز کار خود استفاده می کنند و آلودگی محیط ، وارد غذای آنها شده و به انواع بیماری ها مبتلا می شوند.

شستن دست ها و ضد عفونی کردن صحفه کلید و دیگر تجهیزات موجود بر روی میز ادارات که کاربرد مشترک دارند از جمله تدابیری است که می تواند به کاستن از میزان آلودگی به میکروب ها و باکتری های موجود در لابلای تجهیزات اداری منجر شود.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
این تحقیقات که حداقل مربوط به 9 ماه پیش بود
ناشناس
|
United States
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
اين مطلب دقيقا مال 200 سال پيش مي باشد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟