كاسه داغ تر از آش
مديرعامل باشگاه پاس همدان روز گذشته به دوربين هاي تلويزيوني اجازه حضور در ورزشگاه را نداد.
به گزارش فارس، با توجه به اطلاعيه هئيت رئيسه سازمان ليگ مبني بر جلوگيري از حضور دوربين هاي تلويزيوني در ورزشگاه ها، كاظم اوليايي شخصا مانع حضور دوربين هاي مختلف صدا و سيما به ورزشگاه قدس شد و اعلام كرد چون ميزبان است، اين اختيار را دارد.
وي تاكيد كرد: حضور تيم هاي ما در ليگ قهرمانان آسيا حق مسلم فوتبال ايران است و به همين دليل به اطلاعيه فدراسيون عمل كردم.
مديرعامل پاس همچنين گفت: اگر حق پخش تلويزيوني به فوتبال تعلق نگيرد از بازي هاي آينده كه پاس ميزبان است به هيچ دوربين تلويزيوني حتي براي پخش مستقيم بازي ها اجازه حضور در ورزشگاه را نمي دهم.
اوليايي در راستاي اين اطلاعيه پس از پايان بازي در حالي كه طبق معمول خبرنگاران قصد مصاحبه با ابراهيم زاده را داشتند، با مخالفت خود اجازه مصاحبه به سرمربي تيم ذوب آهن را نداد؛ اما سرانجام با پيگيري هاي اطرافيان و حاضران در محل نشست خبري اين مصاحبه انجام شد.
هواداران تيم پاس روز گذشته براي اولين بار بازيكنان اين تيم را مورد انتقاد قرار داده و با سر دادن شعار "بازيكن بي غيرت نمي خواهيم " اعتراض خود را به نتايج تيم نشان دادند.
اعتراض آن ها به حدي بود كه اميد خورج كاپيتان پاس به سمت آن ها رفت و از هواداران ناراضي خواست تا به اين اعتراض ها پايان دهند.
گفتني است، اين حركت در حالي به وقوع پيوست كه سازمان ليگ فوتبال نيز اين اقدام را موكول به هفته آتي ليگ برتر كرده بود.



