صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فراخواني رئيس دفتر ايران به وزارت خارجه مصر

قاهره تمايل ندارد كه مقالات انتشار يافته در روزنامه‌ها بر روابط دو كشور تاثير منفي بگذارد و اين درحالي است كه خاورميانه و منطقه خليج [فارس] در شرايط حساسي به سر مي برند و مناسبات ايران و مصر در اين برهه زماني بسيار مهم و حساس است.
کد خبر: ۱۹۳۱۹
| |
8158 بازدید

معاون آسيايي وزارت خارجه مصر ديروز در اين وزارتخانه با رئيس دفتر حافظ منافع ايران درباره برخي مطالبي كه در مطبوعات ايران عليه مصر و شخصيت‌هاي اين كشور چاپ شده ‌است، گفتگو كرد.

به نوشته آفتاب یزد، روزنامه الشرق‌الاوسط نوشت: "احمد ابوالغيط" وزير خارجه مصر "حسين هريدي" معاون آسيايي اين وزارتخانه را موظف كرده بود تا با "حسين رجبي" رئيس دفتر حافظ منافع ايران ديدار و درباره مقالات منتشره در روزنامه‌هاي ايراني عليه مصر و شخصيت‌هاي اين كشور گفتگو كند و اين نكته را ياد آوري كند كه انتشار چنين مطالبي در راستاي خدمت به منافع دو كشور نيست.

اين روزنامه به نقل از معاون آسيايي وزارت خارجه مصر نوشت: قاهره تمايل ندارد كه مقالات انتشار يافته در روزنامه‌ها بر روابط دو كشور تاثير منفي بگذارد و اين درحالي است كه خاورميانه و منطقه خليج [فارس] در شرايط حساسي به سر مي برند و مناسبات ايران و مصر در اين برهه زماني بسيار مهم و حساس است.

وي تصريح كرد: قاهره خواهان گسترش روابط با تهران است و مي‌داند كه همكاري با ايران مي‌تواند به استقرار صلح و امنيت در منطقه كمك كند و اين موضوع در راستاي منافع ملت‌هاي ايران و مصر و تمام كشورهاي منطقه است. فراخواني رئيس دفتر حافظ منافع ايران به وزارت خارجه مصر در حالي صورت مي‌گيرد كه "يوسف قرضاوي" روحاني اهل تسنن مصري تبار مقيم قطر و رئيس اتحاديه علماي مسلمان سه شنبه هفته گذشته در گفتگو با روزنامه " المصري اليوم "، شيعيان را بدعتگران ناميد و مدعي شد خطر شيعيان در اين است كه آنان تلاش مي‌كنند با پول گزافي كه در اختيار دارند و همچنين نيروهاي تبليغي آموزش ديده براي رواج مذهب شيعه، در كشورهاي سني نفوذ كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟