صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رسیدگی به حرف‌های سرمربی استقلال در صورت درخواست روسای فدراسیون

مظلومي مراقب حرف زدنش باشد

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: مظلومی می تواند پولش را به بنیادهای خیریه بدهد.
کد خبر: ۱۹۲۶۷۰
| |
5405 بازدید

اسماعیل حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد درگیری لفظی پیش آمده بین امیر قلعه نویی و رضا غیاثی اظهار داشت: در مورد اتفاقات رخ داده در بازی تراکتورسازی و نفت تهران بررسی ها را انجام دادیم و امیر قلعه نویی را هم توبیخ و جریمه کردیم اما در خصوص اینکه گفته می شود به کمک داور این بازی در جاده حمله شده و وی مورد ضرب و شتم قرار گرفته باید به طور جدی به این مسئله رسیدگی شود.

وی افزود: اگر این داور از شخص یا اشخاصی که می گوید منتسب به تیم خاصی بوده اند و او را مورد ضرب و شتم قرار داده اند شاکی باشد می تواند در دادگاه هم از آنها شکایت کند.

رئیس کمیته انضباطی در خصوص اینکه آیا قلعه نویی و غیاثی تاکنون از هم شکایت کرده اند یا خیر گفت: تا این لحظه شکایتی از طرفین ندیده ام اما در مورد مشاجره های تلویزیونی این دو، کمیته انضباطی می تواند تصمیم گیری کند.

حسن زاده در ادامه گفت و گو با فارس درباره انتقاد پرویز مظلومی نسبت به رای کمیته انضباطی در مورد دربی گفت: خطاب به مظلومی که پیشکسوت این فوتبال است باید بگویم که کمیته انضباطی بر اساس آیئن نامه او را جریمه کرده است. خود او در برنامه ورزش و مردم هم به مداخله اش به درگیری دو بازیکن قرمز و آبی اشاره کرد و گفت از روی حسن نیت این کار را کرده اما مظلومی باید بداند که مداخله او اگر چه برای حسن نیت بوده اما جرم به شمار می رود. کمیته انضباطی برای وی چنین جریمه ای را در نظر گرفت تا در آینده چنین مداخله ای در کنار زمین نداشته باشد.

وی افزود: اگر در آن لحظه که مظلومی چنین مداخله ای کرد بازیکن قرمز که عصبی بود تعرضی به سرمربی استقلال می کرد آیا مظلومی مدعی نمی شد که چرا کمیته انضباطی حواسش به این اتفاقات نیست؟ در گزارش داور مطلبی بابت مداخله مظلومی در درگیری دو بازیکن نبود. من خودم در بررسی هایم در فیلم بازی تعمدا روی این موضوع دست گذاشتم تا مظلومی بداند که نباید حتی برای حسن نیت جرم کند.

حسن زاده تاکید کرد: مظلومی باید بداند که کمیته انضباطی به او لطف کرد که این تنبیه را در نظر گرفت. ضمن اینکه او در برنامه تلویزیونی ناشیانه صحبت کرد و به نهاد فدراسیون با گفتن این جمله که "اگر پول نیاز دارند بگویند بدهیم،" توهین کرد. در این خصوص اگر روسای فدراسیون شکایتی داشته باشند به این حرف هم رسیدگی می کنیم.

رئیس کمیته انضباطی تصریح کرد: ایشان بهتر است مراقب صحبت های خود باشد. بهتر است اگر مظلومی پول دارد آن را صرف بنیادهای خیریه کند که نیازمند هم هستند نه اینکه به نهادی مثل فدراسیون چنین حرفی بزند. مسلم است وقتی کمیته انضباطی برای کسی جریمه در نظر می گیرد افراد ناراحت می شوند ولی ما نمی توانیم به خاطر ناراحتی افراد قانون را رعایت نکنیم.

حسن زاده در پایان به فارس گفت: اهالی فوتبال بدانند کمیته انضباطی رقیب آنها نیست که برایش کری می خوانند. کری های فوتبال به ما ربطی ندارد و ما را وارد این مسائل نکنند. انصافا انتظار نداریم مربی تیم صدرنشین که الگوی دیگران است این طور صحبت کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟