نماينده نهبندان و سربيشه:
باید براي نتيجه بخش بودن مصوبات سفرهاي قبلي دولت تلاش شود
الان بيشتر مصوبات استانی خراسان جنوبی از سفرهاي دوم و سوم باقيماندهاند. در چنين حالتي توقع داريم كه بهدنبال مصوبات جديد نباشند، بلكه كاري صورت بگيرد كه راهگشاي مصوبات قبلي باشد.
کد خبر: ۱۹۱۵۶۹
| | 3100 بازدید
سرویس مجلس تابناک- نماينده نهبندان و سربيشه گفت: درست است كه سفرهاي استاني هيات دولت در مجموع آثار مثبتي به جا گذاشته است اما در دور جديد سفرهاكه از هفته گذشته آغاز شده است شايسته است كه مصوبات سفرهاي قبلي بايد بررسي شوند تا مشخص شود كه كدام يك از آنها اجرايي شده و كدام يك باقيمانده است.
محمدرضا صابري با بيان اين مطلب به خبرنگار ما تاكيد كرد: الان بيشتر مصوبات استاني خراسان جنوبی از سفرهاي دوم و سوم باقيماندهاند. در چنين حالتي توقع داريم كه بهدنبال مصوبات جديد نباشند، بلكه كاري صورت بگيرد كه راهگشاي مصوبات قبلي باشد. البته اميدواريم مردم نيز اين مورد را از نزديك ببينند و خداي نكرده كارها جنبه تبليغاتي و سياسي نداشته باشد.
عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي همچنين به برخي از مهمترين طرحها و برنامههاي استان اشاره كرد و يادآور شد: گازرساني به روستاها و شهرهاي كوچك يا احداث كارخانه جايگزين پنبهنسوز با اعتبار حدود يك و نيم ميليارد توماني مواردي هستند كه پيگيري شده تا اعتبار مورد نياز براي تكميل و راهاندازي آنها به شهرستان نهبندان تحويل داده شود. اين كارخانه مصوبه سفر اول است.
صابري در ادامه اظهار داشت: يكي ديگر از موارد بسيار مهم مربوط به احداث لوله انتقال نفت است كه از مصوبات سفر دوم هيات دولت به خراسان جنوبي است. قرار بود اين لوله از رفسنجان به تربت حيدريه كشيده شده و يك شاخه نيز به بيرجند آورده شود. اما متأسفانه به تازگي از وزارت نفت نامهاي آمده كه در آن توجيه نداشتن اين طرح تا پايان برنامه پنجم مطرح شده است. يكي از درخواستهاي جدي ما نيز اين است كه اين طرح در برنامه چهارم وضعيت اين پروژه مشخص شود.
تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس تابناک بخوانید.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


