عکس: وقتی آنجلینا جولی خیابان را بند می‌آورد

آنجلینا جولی هنگام خروج از دفتر اسکات در محله سوهو با استقبال غیرمنتظره مردم، خبرنگاران و عکاسان روبه‌رو شد.
کد خبر: ۱۹۰۰۵۰
| |
79340 بازدید

بازیگر 36 ساله آمریکایی روز یکشنبه در لندن به محل کار ریدلی اسکات فیلمساز بریتانیایی و کارگردان فیلم «گلادیاتور» رفت.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از سان، آنجلینا جولی هنگام خروج از دفتر اسکات در محله سوهو با استقبال غیرمنتظره مردم، خبرنگاران و عکاسان روبه‌رو شد.

جولی متنی شبیه فیلمنامه در دست داشت که نشان می‌دهد احتمالا قرار است در فیلم جدید اسکات بازی کند.



این بازیگر برنده اسکار برابر با فهرست نشریه فوربس با 30 میلیون دلار پردرآمدترین بازیگر زن هالیوود در سال گذشته بوده است.

جولی این روزها روی اولین فیلم خود در مقام کارگردان کار می‌کند که «در سرزمین خون و عسل» نام دارد و داستان آن در پس‌زمینه جنگ داخلی در منطقه بالکان روی می‌دهد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت