صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
عضو كميسيون اقتصادي مجلس :

برگشت‌قانون‌ماليات‌برارزش‌افزوده‌به‌مجلس‌بي‌معناست

طی ۱۵ سال گذشته نیز با برخی اصناف از جمله پارچه فروش‌ها، جلسه برگزار کردیم واین صنف به این قانون معترض نبودند. /هیچ خلا قانونی در مالیات بر ارزش افزوده وجود ندارد لذا برگشت آن به مجلس و اصلاح آن بی‌معناست.
کد خبر: ۱۸۹۴۰۱
| |
1862 بازدید
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: هیچ خلا قانونی در مالیات بر ارزش افزوده وجود ندارد لذا برگشت آن به مجلس و اصلاح آن بی‌معناست با این حال اگر دولت لایحه‌ای برای برخی اصلاحات ارایه دهد بررسی خواهد شد.

سید کاظم دلخوش در گفتگو با ایلنا در خصوص اعتراض پارچه فروشان به موضوع مالیات بر ارزش افزوده گفت: مجلس به هنگام تدوین قانون مالیات بر ارزش افزوده، نشست‌های متعددی با اصناف مختلف برگزار و نقطه نظرات صنوف، تولیدکنندگان و غیره را لحاظ کرد.

وی افزود: طی ۱۵ سال گذشته نیز با برخی اصناف از جمله پارچه فروش‌ها، جلسه برگزار کردیم واین صنف به این قانون معترض نبودند.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس، اجرای صحیح این قانون را شفاف سازی در بخش مالیاتی خواند و گفت: اجرای این قانون بسیاری از مشکلات را برطرف می‌کند.

دلخوش با بیان اینکه ممکن است عدم اجرای صحیح قانون موجب بروز اعتراضاتی شده باشد تصریح کرد: از آنجا که هیچ خلا قانونی در مالیات بر ارزش افزوده وجود ندارد لذا برگشت آن به مجلس و اصلاح آن بی‌معناست با این حال اگر دولت لایحه‌ای برای برخی اصلاحات ارایه دهد بررسی خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی در پایان از عدم اجرای صحیح هدفمند سازی یارانه‌ها انتقاد کرد و گفت: مقرر شده بود تا منابع حاصل از هدفمندسازی یارانه‌ها به بخش‌های مختلف تولید کشاورزی، ‌ صنعت و.. اختصاص یابد که متاسفانه بخش عمده‌ای از آن هنوز حاصل نشده است چه بسا اگر این مهم، محقق می‌شد فشار کمتری به اقشار و صنوف مختلف وارد و بسیاری از اعتراضات هرگز به وجود نمی‌آمد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟