صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

قذافی در اندیشه پناه بردن به بورکینافاسو

یک منبع نظامی فرانسوی تاکید کرد که اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد، سرهنگ قذافی و سیف الاسلام گزینه پناهندگی به کشور بورکینافاسو را بررسی می‌کنند.
کد خبر: ۱۸۸۶۶۶
| |
6748 بازدید

یک منبع فرانسوی گفت که اطلاعاتی در دست دارد که نشان می‌دهد، قذافی و پسرش سیف الاسلام در اندیشه گرفتن پناهندگی از کشور بورکینافاسو هستند.

به گزارش فارس به نقل از الجزیره، یک منبع نظامی فرانسوی تاکید کرد که اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد، سرهنگ قذافی و سیف الاسلام گزینه پناهندگی به کشور بورکینافاسو را بررسی می‌کنند.

در حالی این منبع فرانسوی از پناهندگی قذافی و پسرش به این کشور غرب آفریقا سخن می‌گوید که روز گذشته دو منبع نظامی فرانسوی و نیجریه‌ای در گفتگو با رویترز تاکید کردند که در واپسین ساعات شب گذشته (دوشنبه) یک کاروان بزرگ متشکل از خودروهای زره‌پوش لیبیایی که نیروهایی از ارتش نیجر آنها را همراهی می‌کردند، ‌وارد شهر "اغادیر" در شمال نیجر شدند.

این دو منبع گفتند که این کاروان متشکل از 200 تا 250 خودرو نظامی لیبیایی بود و افسرانی از گردان‌های امنیتی هوادار قذافی را دربرمی‌گرفت.

خبرگزاری فرانسه تاکید می‌کند، این کاروان پیش از ورود به نیجر از الجزایر گذشته بودند.

این منبع نظامی فرانسوی گفت، دریافته که قذافی و پسرش سیف الاسلام در صدد ملحق شدن به این کاروان در راه رفتن خویش به کشور بورکینافاسو هستند که آمادگی خود را برای اعطای پناهندگی به قذافی و خانواده‌اش اعلام کرده بود و با کشور نیجر نیز هم‌مرز است.

از سوی دیگر موسی ابراهیم، ‌سخنگوی قذافی شب گذشته در گفتگو با شبکه الرای که برنامه‌های خود را از دمشق پخش می‌کند، تاکید کرد که سرهنگ قذافی در سلامتی کامل بسرمی‌برد و برای دفاع از لیبی در حال برنامه‌ریزی است.

ابراهیم گفت که ما همچنان قوی هستیم و قول داد که مبارزه را تا مرگ یا پیروزی ادامه می‌دهند و افزود: فرزندان قذافی به وظیفه خود در دفاع از کشور و از خودگذشتگی برای آن عمل می‌کنند.

او گفت: لیبی سقوط نکرده و قبایل شرافتمند کشور همچنان به دفاع از کشور و شهرهای آن ادامه می‌دهند و مناطق اشغال شده آن را آزاد خواهند کرد.

به گفته مقامات جدید لیبی ابراهیم که همچنان به قذافی وفادار است، هم اکنون در شهر بنی‌ولید است.

این درحالی است که روز گذشته موسی کوسا وزیر سابق خارجه و رئیس دستگاه اطلاعات لیبی که از نزدیک‌ترین مشاوران قذافی بشمار می‌آید، طی تماس با انقلابیون لیبی گفت که اطلاعاتی در دست دارد که ثابت می‌کند، معمر قذافی هم اکنون در دشت "تاگرن" در دورترین نقاط مرزی لیبی با نیجر مخفی شده است.

همچنین شورای ملی انتقالی در این‌باره گفته‌ بود، شواهدی در اختیار دارد که ثابت می‌کند، سرهنگ قذافی در این چند روز اخیر در حال تغییر محل اختفای خود میان منطقه الجفره و دشت تاگرن در نیجر بوده است.



مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...