میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اخاذي از دختر جوان پس از ارتباط اينترنتي

در تحقيقات معلوم شد متهم با برقراري ارتباط اينترنتي از طريق فيس‌بوك مدتي با دختران گفت‌وگوي صوتي و تصويري مي‌كند و پس از اين مدت با ارائه پيشنهاد هاي بي‌شرمانه، از دختران جوان اخاذي مي كند
کد خبر: ۱۸۸۰۶۵
| |
7679 بازدید
جام جم: رئيس پليس فتاي آذربايجان غربي از دستگيري اخاذ اينترنتي طي 48 ساعت گذشته در اين استان خبر داد.

سرهنگ كوره بلاغي گفت: در پي شكايت خانمي مبني بر قصد اخاذي فرد ناشناسي به بهانه تهيه عكس‌هاي غيراخلاقي از وي، ماموران موضوع را در دستور كارشان قرار دادند.

وي افزود: در تحقيقات معلوم شد متهم با برقراري ارتباط اينترنتي از طريق فيس‌بوك مدتي با دختران گفت‌وگوي صوتي و تصويري مي‌كند و پس از اين مدت با ارائه پيشنهاد هاي بي‌شرمانه، از دختران جوان اخاذي مي كند.

اين مقام مسوول اضافه كرد: با مشخص شدن موضوع، ماموران ايميل‌هاي ارسالي متهم را بررسي كرده و با رديابي دقيق آنها محل سكونت اين فرد را شناسايي كردند.

كوره بلاغي اظهار كرد: به دليل سكونت متهم در يكي از شهرهاي استان كردستان، عوامل پليس با كسب نيابت قضايي متهم را در اين شهرستان دستگير كردند كه وي به جرمش اعتراف كرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار