صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام جدول زمان بندی انتخابات لیبی

گوما الگاماتی ، نماینده شورای ملی انتقالی در لندن ضمن اشاره به جزئیات جدول زمان بندی انتخابات گفت طرحی مشخص با دوره انتقالی بیست ماهه در لیبی ، در دست است.
کد خبر: ۱۸۷۷۵۱
| |
4357 بازدید

نماینده شورای ملی انتقالی لیبی در لندن اعلام کرد طی هشت ماه آینده مجمع قانون اساسی در لیبی تشکیل می شود و انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی نیز تا بیست ماه آینده برگزار خواهد شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه از لندن ، گوما الگاماتی ، نماینده شورای ملی انتقالی در لندن ضمن اشاره به جزئیات جدول زمان بندی انتخابات گفت طرحی مشخص با دوره انتقالی بیست ماهه در لیبی ، در دست است.

وی افزود این شورا ظرف هشت ماه آینده کشور را اداره خواهد کرد. پس از این مدت ، مجمع منتخب مردم مسئولیت تدوین قانون اساسی جدید را بر عهده خواهد گرفت و پس از یکسال نیز انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی برگزار خواهد شد.
 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟