سیل 4 چوپان و گله هایشان را برد
جاری شدن سیل در جاده کرج _ چالوس موجب مرگ چهار چوپان و تلف شدن هزار راس گوسفند شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر بخشدار آسارا، محسن محمدی سیرایی با بیان این مطلب گفت: تاکنون تنها جنازه یکی از چوپانها پیدا شده است.
بارندگی شدید دیشب در بخش آسارا باعث تخریب جاده ها و خسارت به روستائیان این منطقه شده است .
بخشدار آسارا افزود: پیش بینی می شود حدود 200 میلیون تومان خسارت مالی به روستائیان این منطقه وارد شده باشد .
با اعلام جاری شدن سیل در منطقه بالا دست جاده چالوس با همکاری بسیج و نیروی انتظامی حاشیه رودخانه کرج ازمسافران تخلیه شده است و نیزهماهنگی برای تخلیه روستای درگاه و کهنه ده برای انتقال روستائیان در معرض خطر، صورت گرفته است.
محمدی گفت: درپی جاری شدن سیل ،ساکنان این منطقه از ساعت 23 دیشب تا ساعت 4 صبح به علت قطعی برق در خاموشی کامل بسر بردند .
سیرایی با اشاره به اینکه با تشکیل ستاد حوادث غیر مترقبه هم اکنون وضع روستاهای فرعی در دست بررسی است افزود : جاده ها در مسیر کلوان ، کهنه ده و آزاد بر بسته شده است .
با وجود جاری شدن سیل در این منطقه هم اکنون راهپیمایی روز قدس در بخش آسارا با حضور گسترده مردم در حال برگزاری است .


