حاجي محمديان سرپرست داوران و دهقان سرپرست ليگ شد
انتصاب در فدراسيون كاراته
بر اساس احكامي جداگانه از سوي رئيس فدراسيون كاراته منوچهر حاجيمحمديان به عنوان سرپرست كميته داوران و حسين دهقان به عنوان سرپرست سازمان ليگ و مسابقات برگزيده شدند.
کد خبر: ۱۸۵۵۱۷
| | 2605 بازدید
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، در حکم سیدعباس احمدپناهی براي حاجي محمديان بهره گیری از توان تمام داوران، سرمایهگذاری روي نیروهای جوان، ثبت دقیق اطلاعات و کیفیسازی داوران به عنوان ماموریتهای ویژه سرپرست جديد كميته داوران عنوان شده است.
حاجی محمدیان رئیس سبک شوتوکان ریوبوکای و دارای دان 6 کاراته است که پیش از این سرپرست هيئت کاراته استان تهران نیز بوده است.
عضویت در شورای داوران کاراته، مسئول کمیته آموزش و مربیان هیئت کاراته استان البرز و عضویت در هیئت رئیسه سازمان جهانی شوتوکان WSKU دیگر مسئولیتهای حاجی محمدیان بوده است.
*حسین دهقان سرپرست سازمان لیگ و مسابقات
حسین دهقان به عنوان سرپرست سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون کاراته منصوب شد.
برنامهریزی برای برگزاری لیگهای منظم در بخش آقایان و بانوان و مسابقات انتخابی تیمهای ملی در ردههای سنی مختلف و اصلاح اساسنامه برگزاری مسابقات لیگ در صورت نیاز با حضور نمایندگان تیمهای شرکت کنندگان لیگ از ماموریتهای ویژه دهقان است.
دهقان پیش از این ریاست هیئت کاراته استان همدان و مسئولیت تربیت بدنی دانشگاه این استان را برعهده داشته است.
آخرین مسئولیت وی فعالیت به عنوان بازرس سازمان تربیت بدنی در فدراسیون کاراته بوده است.
* اکرامی سرمربی تیم ملی کاتای شیتوریو
با حکم سیدعباس احمدپناهی، رئیس فدراسیون اکبر اکرامی به سمت سرمربیگری تیم ملی کاتای شیتوریو منصوب شد.
در این حکم آمده است: با توجه به تجارب و سوابق جنابعالی به سمت سرمربیگری تیم ملی کاتای شیتوریو منصوب میشوید.امید است با اتکا به درگاه باریتعالی در تصدی این مسئولیت خطیر موفق و موید باشید.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


