ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

فریب سالخوردگان با وعده خرید یخچال

در پي وصول شكایت‌های مشابه از سالخوردگان مبني بر اينكه مردي ناشناس خود را به عنوان مامور كميته امداد معرفي کرده و در ازای دادن چند قلم وسايل خانگي از طريق كميته امداد از قبيل يخچال، تلويزيون و گاز به آنان و با دريافت پول متواري مي‌شود.
کد خبر: ۱۸۵۴۱۳
| |
4028 بازدید
وطن امروز: پليس بم يك تبهکار را به جرم كلاهبرداري از سالمندان در نقش مامور كميته امداد دستگير كرد.

رئیس پلیس بم با اعلام اين خبر گفت: در پي وصول شكایت‌های مشابه از سالخوردگان مبني بر اينكه مردي ناشناس خود را به عنوان مامور كميته امداد معرفي کرده و در ازای دادن چند قلم وسايل خانگي از طريق كميته امداد از قبيل يخچال، تلويزيون و گاز به آنان و با دريافت پول متواري مي‌شود.

سرهنگ ابراهيمي افزود: پليس با انجام يكسري اقدامات اطلاعاتي این مرد را دستگير کرد.

وي در اعترافات خود پذیرفت كه دست به كلاهبرداري از سالمندان زده و تقاضاي عفو و بخشش دارد.

فرمانده انتظامي بم بيان كرد: در بررسي از سوابق وي مشخص شد وی در سال 88 به اتهام كلاهبرداري از همين نوع به مدت 2 سال در زندان بود كه اوايل سال جاري آزاد شده است.

وي گفت: در بازرسي از خانه اين مرد تعدادي اسناد جعلي از قبيل حواله و فاكتور‌هاي مربوط به فروشگاه‌هاي تعاوني كشف شد كه با نشان دادن اين حواله‌ها با امضا‌هاي جعلي رئيس كميته امداد قبلي بم مبادرت به كلاهبرداري و اخذ پول از افراد سالمند در جلوي بانك‌ها و فروشگاه‌ها مي‌کرد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار