صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
نايب رييس كميسيون فرهنگي :

امكان ايجاد راديو و تلويزيون خصوصي وجود ندارد

کد خبر: ۱۸۴۷۲۱
| |
2149 بازدید
نايب رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، تاكيد كرد كه امكان ايجاد راديو و تلويزيون خصوصي به مفهوم رايج در دنياي غرب در ايران وجود ندارد و خصوصي‌سازي تلويزيون تنها به معناي تقويت همكاري صدا و سيما با بخش خصوصي درامور فني، توسعه شبكه و توليد برنامه است.

به گزارش ایسنا، محمدجواد آرين‌منش اظهار داشت: خصوصي‌سازي صدا و سيما به معناي رايج در غرب كه يك شبكه خصوصي راه‌اندازي كند و آن‌چه مورد نظرش است را ارايه دهد، ‌مغاير قانون اساسي كشور ماست و قطعا كسي اجازه ندارد كه تلويزيون خصوصي به اين معنا تاسيس كند و به موازات صدا و سيما توليد برنامه داشته باشد.

وي افزود: آن‌چه در حال حاضروجود دارد اين است كه صدا و سيما امور حاكميتي را عهده‌دار است و در امور غيرحاكميتي مثل توليد برنامه، توسعه شبكه، امور فني و ... با بخش خصوصي همكاري مي‌كند و اين‌گونه اقدامات توسط اين بخش انجام مي‌شود و در طرح نظارت بر اداره صدا و سيما نيز قرار است به اين بحث توجه بيشتري صورت گيرد.

نماينده‌ي مردم مشهد در مجلس ادامه داد: با توجه به اهميت و جايگاه صدا و سيما و تاثيرات عميق رسانه ملي بر روح، روان، اقتصاد و سياست جامعه كه نيازمند كنترل و نظارت حاكميت است، در قانون اساسي كشور ما انتخاب رييس سازمان صدا و سيما بر عهده‌ي عالي‌ترين مقام كشور يعني رهبري گذاشته شده است.

نايب رييس كميسيون فرهنگي مجلس، درباره‌ي طرح نظارت بر اداره صدا و سيما كه در اين كميسيون در حال بررسي است خاطرنشان كرد: طرح جديد درصدد برطرف كردن يك خلاء قانوني در حوزه‌ي صدا و سيماست كه قانون اساسي تكليف كرده كه اين خلاء توسط مجلس برطرف شود.

آرين‌منش تصريح كرد: در حال حاضر ما براي نحوه‌ي اداره صدا و سيما، قانون مشخص مصوب بعد از اصلاحات صورت گرفته در قانون اساسي نداريم، البته يك سري آيين‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها براي نحوه‌ي اداره صدا و سيما وجود دارد كه صدا و سيما بر اساس آن اداره مي‌شود اما براي اين‌كه جايگاه حقوقي و قانوني آن مشخص شود طرح نظارت بر صدا و سيما تهيه شد كه انشاءالله با همكاري صدا و سيما به سرانجام خواهد رسيد.

وي در پايان خاطرنشان كرد: طرح نظارت بر صدا و سيما عملا به دو طرح تبديل شده، يك طرح پيشنهاد آقاي مطهري بوده و يك طرح ديگر كاملا پخته و كارشناسي شده با همكاري مركز پژوهش‌هاي مجلس تهيه شده و بيش از دو سال است كه در كميسيون فرهنگي مطرح است و آن‌چه براي ما اصالت دارد همين طرح است.

به گزارش ايسنا، طرح نظارت بر اداره صدا و سيما كه يك فوريت آن 29 تيرماه سال جاري در مجلس به تصويب رسيده بود در كميسيون‌هاي فرهنگي و برنامه و بودجه در حال رسيدگي است؛ امكان راه‌اندازي راديو و تلويزيون خصوصي از مهم‌ترين مواد اين طرح به شمار مي‌آيد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...