صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اندر حكايت ضيافت افطاري وزير كشور براي سران احزاب

هرچند نزديكي انتخابات رياست‌جمهوري دهم نيز خود مزيد بر علت شده است تا كردان كه وزارتخانه او مجري برگزاري انتخابات است، با همگرايي و كنار گذاشتن سياست دوري از احزاب بتواند اين وظيفه سنگين را بهتر و با انتقاد كمتري پشت سر گذارد، اما نبايد از اين نكته غافل شد كه سخنان اعضاي احزاب مختلف اصولگرا در چند ماه اخير، حلقه ياران و نزديكان محمود احمدي‌نژاد را بيش از پيش به فكر انداخته.
کد خبر: ۱۸۳۵۸
| |
10478 بازدید

در سه سال گذشته دولت هيچ وقعي به احزاب ننهاده و بيشتر نشان داده که جامعه و كشور، نيازي به تحزب و دست کم احزاب فعلي ندارد.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، اعضاي بلندپايه احزاب، امشب در حالي به ضيافت افطاري وزير كشور تازه‌وارد مي‌روند كه در طول عمر دولت نهم، بي‌مهري دولت نسبت به احزاب تا آنجا پيش رفت كه حتي يارانه‌هاي احزاب قطع شد.
اين ميهماني وزير کشور را مي‌توان نوعي تغيير رويکرد دانست که يا بايد به اسم دولت بگذاريم يا به نام وزير كشور تازه‌وارد كه هر دو به نوعي به نزديكي به احزاب و جلب رضايت آنها بيش از پيش نياز دارند.

علي كردان، معاون مالي اسبق صداوسيما، از لحظه حضور در جلسه رأي اعتماد مجلس تاكنون با انتقادات و حملات تندي روبه‌رو بوده كه به علت گستردگي طيف منتقدان، شايد وزير كشور را به اين فكر انداخته كه از در دوستي با احزاب وارد شود و با جلب نظر آنان حضور خود در ساختمان فاطمي را تثبيت‌تر كرده، بدون دغدغه به مديريت وزارت عظيم كشور بپردازد.

هرچند نزديكي انتخابات رياست‌جمهوري دهم نيز خود مزيد بر علت شده است تا كردان كه وزارتخانه او مجري برگزاري انتخابات است، با همگرايي و كنار گذاشتن سياست دوري از احزاب بتواند اين وظيفه سنگين را بهتر و با انتقاد كمتري پشت سر گذارد، اما نبايد از اين نكته غافل شد كه سخنان اعضاي احزاب مختلف اصولگرا در چند ماه اخير، حلقه ياران و نزديكان محمود احمدي‌نژاد را بيش از پيش به فكر انداخته؛ بنابراين دور از ذهن نيست كه وزير كشور به عنوان متولي رسيدگي به امور احزاب از سوي دولت و نزديكان رئيس‌جمهور مأمور آشتي دولت با احزاب شده باشد تا شايد احزاب منتقد، كمي از موضع سرسختانه خود عقب نشسته و تعامل آنها با دولت نهم بيش از گذشته شود؛ به اين اميد كه بتوانند در چند ماه آينده، نظر احزاب را براي ادامه رياست‌جمهوري احمدي‌نژاد در دوره بعد به خود جلب كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟