میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

باهنر: اصولگرايان در خوف و رجاء به سر مي‌برند

حالت خوف و رجايي در بين اصولگرايان وجود دارد، اصولگرايان از صداي تفرقه نگران هستند، از طرف ديگر شاهد همت بالاي جامعتين در راستاي ايجاد وحدت در جريان اصولگرايان هستند. همتي كه شايد بتوان گفت در طول 15 سال گذشته بي‌سابقه بوده و كار بزرگي است.
کد خبر: ۱۸۳۰۹۶
| |
5175 بازدید

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين گفت: اصولگرايان در حالت خوف و رجاء به سر مي‌برند.

به گزارش ايسنا محمدرضا باهنر در مراسم افطاري تشكل متبوعش با تشكر از آيت‌الله مهدوي كني به خاطر حضور در اين جمع گفت: اين جلسه در يك فضاي كاملا متفاوت از سال‌هاي گذشته برگزار شد و ما تلاش كرديم كه از اعضاي شوراي مركزي گروه‌هاي مختلف اصولگرا كه در حال تلاش و فعاليت هستند اعم از جبهه پيروان خط امام و رهبري و يا مجموعه اصولگرايان تحول‌خواه، دعوت كنيم كه استقبال خوبي نيز شد.

نايب رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: يكي از دلايل استقبال اين است كه در سال 89 ما شاهد يك تلاش مجدانه از طرف جامعه روحانيت مبارز و جامعه مدرسين به خصوص از سوي آيت‌الله مهدوي كني و آيت‌الله يزدي بوديم كه اين عزيزان تلاش كرده و چتري را براي وحدت اصولگرايان باز كردند.

وي با بيان اين‌كه «آن‌ها با توجه به دو مقوله زمان‌شناسي و دشمن‌شناسي تلاش و در اين زمينه فعاليت كردند» گفت: اميدواريم كه اصولگرايان با توجه به تلاش‌هاي صورت گرفته بتوانند به يك وحدت شايسته و بايسته برسند و با يك زيركي خاص و دقت زياد پروسه عظيمي را كه در پيش رو دارند جلو ببرند و توفيق خوبي در مجلس نهم داشته باشند.

باهنر با بيان اين‌كه «كاري كه انجام شده كاري بزرگ است و به اين علت حواشي آن نيز زياد است» گفت: رسانه‌هاي مكتوب و سايت‌ها اخبار اين موضوع را دنبال مي‌كنند، رسانه‌هاي بيگانه تحليل ارائه مي‌دهند و قطعا اين موضوع حاشيه زيادي دارد.

وي افزود: حالت خوف و رجايي در بين اصولگرايان وجود دارد، اصولگرايان از صداي تفرقه نگران هستند، از طرف ديگر شاهد همت بالاي جامعتين در راستاي ايجاد وحدت در جريان اصولگرايان هستند. همتي كه شايد بتوان گفت در طول 15 سال گذشته بي‌سابقه بوده و كار بزرگي است.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين با بيان اين‌كه «كاري كه بزرگواران در جامعتين آغاز كردند پربركت است و آثار آن را در آينده مي‌بينيم» گفت: اين موضوع دغدغه قلبي اصولگرايان را كاهش مي‌دهد و در اين حالت خوف و رجاء تبيين و تحليل مسائل مي‌تواند بسيار مفيد باشد و در اين راستا ما از دكتر حدادعادل كه سمت استادي ما را دارند دعوت كرده‌ايم كه به عنوان يكي از عزيزاني كه در طول پروسه حضور دارند به تبيين مسائل بپردازند.

باهنر به حضور آيت‌الله مهدوي كني در ابتداي اين مراسم اشاره كرد و گفت: ايشان براي نماز جماعت حضور داشتند ولي به علت وضعيت جسمي‌ كه داشتند نمي‌توانستند در كل جلسه حضور داشته باشند البته يك مزاحي نيز فرمودند و گفتند امشب به خاطر خداوند نيامده‌ام بلكه به خاطر شما آمده‌ام و اين‌كه مي‌خواستم وفاداري و علاقه خود را به شما اعلام كنم.

پس از صحبت‌هاي باهنر غلامعلي حدادعادل عضو كميته داوري و نظارت اصولگرايان به ايراد سخنراني پرداخت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات