رسوايي‌هاي اخلاقي خانواده برلوسكوني تمامي ندارد

چاپ تصاوير بازيكن برزيلي كنار دختر نخست وزير

انتشار تصاويري جنجالي از بازيكن برزيلي آ.ث‌ميلان و يكي از اعضا خانواده سيلويو برلوسكوني در رسانه‌ها مشخص كرد حاشيه‌، جنجال و رسوايي در خانواده نخست وزير ايتاليا پاياني ندارد.
کد خبر: ۱۸۰۲۳۵
| |
6619 بازدید
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه بيلد، در چند روز گذشته تصاويري از آلكساندر پاتو، ستاره تيم ملي برزيل و آ.ث‌ميلان و باربارا، دختر برلوسكوني در تعطيلات تابستاني در سواحل پورتو كرو از ساردين ايتاليا در روزنامه‌هاي اين كشور اروپايي انتشار يافت كه موج جنجال تازه‌اي عليه رئيس دولت اين كشور ايجاد كرد.

مقام سياسي كه از چند ماه قبل به خاطر رسوايي‌هاي اخلاقي متعدد و داشتن ارتباط نامشروع با زنان جوان مورد انتقاد جامعه رسانه‌اي كشورش قرار گرفته و اعتبارش نزد عامه مردم به شدت كاهش يافته، اكنون با جنجال خانوادگي دوباره‌اي مواجه شده است.
با توجه به اين موضوع به نظر مي‌رسد حجم انتقادات عليه وي افزايش يابد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی