صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دولت به قانون برنامه پنجم توسعه بی‌توجهی نکند

نادر قاضی‌پور
کد خبر: ۱۷۹۸۲۳
| |
1868 بازدید

نماینده مردم ارومیه با انتقاد از تداوم برخی بی‌قانونی‌ها در دولت،‌گفت: بی‌توجهی به قانون برنامه پنجم توسعه، بی‌توجهی به امور کارگران و بی‌وزیر ماندن مهمترین وزارتخانه اقتصادی کشور از نمونه‌های بی‌قانونی دولت است.

به گزارش خانه ملت، "نادر قاضی‌پور" در نشست علنی امروز -چهارشنبه۵ مردادماه - مجلس شورای اسلامی به‌عنوان پنجمین ناطق میان‌دستور، پشت تریبون مجلس قرار گرفت.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در هفته‌های گذشته رزمندگان اسلام در منطقه عمومی سردشت در چندین نوبت با ضدانقلاب پژاک درگیر و تلفات سنگینی به آنان وارد کردند، افزود: گروهک تروریستی پژاک با پشتیبانی مالی، تجهیزات و بمب‌های کنترل از راه دور آمریکایی، مردم ما را به شهادت می‌رسانند و ما اهالی آذربایجان‌غربی به‌عنوان سرآغاز افتخارآمیز ایران‌زمین در برابر این گروهک‌های تروریستی مقاومت می‌کنیم تا از اسلام‌مان، دین‌مان، مملکت‌مان، خاک‌مان و رهبر عزیزمان دفاع کنیم.

وی همچنین افزود: امروز سالروز عملیات پیروزمندانه مرصاد علیه منافقین کوردل است که جا دارد این روز را به رزمندگان آن دوران تبریک بگوییم.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به لزوم حل اختلاف میان قوا، از تدبیر مقام معظم رهبری برای تشکیل هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه تقدیر کرد.

 

درس مقام معظم رهبری به مسئولان درباره اهمیت تولید

نایب‌رئیس فراکسیون کارگری مجلس در ادامه سخنان خود مشکلات کارگران و جامعه کارگری را مطرح کرد و افزود: مقام معظم رهبری در ۲ سال گذشته‌ در روزهای آغازین سال از صنعت خودرو و صنعت نفت و گاز بازدید داشتند و با این عمل به ما آموختند که تولید در اولویت قرار دارد.

وی همچنین افزود: کارگران، جهادگران بی‌ادعایی هستند که شبانه‌روز در معادن، کارخانه‌ها و شرایط سخت تولیدی فعالیت می‌کنند و مجلس و دولت موظف هستند با همکاری هم در اقدامی جدی قوانین و دستورالعمل‌های مربوط به این قشر را اصلاح و اجرا کنند.

 

کشوری که اقتصاد آن برپایه نفت و گاز است؛ متاسفانه چندین ماه بدون وزیر نفت مانده است

عضو کمیسیون صنایع و معادن در ادامه سخنان خود با یادآوری نام‌گذاری سال ۹۰ به‌عنوان سال جهاد اقتصادی، گفت: چرا باید کشوری که اقتصاد آن براساس نفت و گاز پایه‌ریزی شده، چندین ماه بدون وزیر بماند و در سال جهاد اقتصادی هیچ حرکتی برای برداشت بیشتر از مخازن مشترک نفت و گاز خود انجام ندهد.

وی تصریح کرد: فرصت خدمتگذاری به مردم کوتاه است و نباید این فرصت که در اختیار نمایندگان و دولت قرار گرفته به دلیل برخی مسائل از بین برود.

 

دولت به مفاد قانون برنامه پنجم بی‌توجهی نکند

قاضی‌پور در ادامه سخنان خود از بی‌توجهی دولت به اجرای مواد و برنامه پنجم توسعه انتقاد کرد و گفت: بند ب ماده ۱۲۵ قانون برنامه پنجم توسعه دولت را مکلف می‌کند که حداکثر ۶ ماه پس از تصویب این ماده سیاست‌های کلی نظام در بخش انرژی را با پشتوانه کامل کارشناسی به‌عنوان سند بالادستی بخش انرژی و برای یک دوره زمانی ۲۵ ساله تهیه و به تصویب مجلس برساند.

وی تاکید کرد: متاسفانه تا به امروز با وجود ۶ ماه از تصویب قانون برنامه پنجم توسعه دولت هنوز هیچ اقدامی برای تدوین این سند انجام نداده  که این موضوع باعث اتلاف منابع انرژی کشور به ویژه در حوزه میادین مشترک می‌شود.

 

نادیده گرفتن قانون در کشور باید متوقف شود

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بی‌توجهی دولت به اجرای قوانین، گفت: سئوال اساسی  ما از دولت این است که این بی‌قانونی تا کی ادامه خواهد داشت.

قاضی‌پور تصریح کرد: مسائلی مانند معرفی نکردن وزیر ورزش و جوانان، عدم پرداخت سهم صنعت و کشاورزی از محل اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، عدم اجرای ماده ۱۰ قانون نوسازی صنایع و عدم اجرای قونین مربوط به استخدام معلولین تنها گوشه‌ای از تخلفات دولت است که با قرار گرفتن در کنار طرح‌های بی‌اساس و غیرقانونی مانند اختصاص ۱۰۰۰ متر باغ‌ویلا و تغییر نام پول رایج کشور، پرونده بی‌قانونی دولت را سنگین‌تر می‌کند.

 

دولت مرگ دریاچه ارومیه را جدی بگیرد

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بحرانی خواندن وضعیت دریاچه ارومیه خطاب به مسئولان دولتی، گفت: دولت باید مرگ دریاچه ارومیه را جدی بگیرد و برای جلوگیری از خشک‌شدن کامل دریاچه ارومیه سریعا قانون بودجه سال ۹۰ را اجرا کند.

قاضی‌پور در پایان سخنان خود از اقدامات عمرانی شهردار تهران تقدیر کرد و گفت: اقدامات وسیع عمرانی در شهرداری تهران با دست‌های خالی جای تقدیر دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار