صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

چهارمين پيروزي پيكان برابر ميانمار رقم خورد

تيم واليبال پيكان در چهارمين ديدار خود در جام باشگاه‌هاي آسيا برابر نماينده ميانمار به برتري رسيد.
کد خبر: ۱۷۹۶۶۴
| |
1604 بازدید
 فارس ، ديدار تيم‌هاي پيكان و آسيا ورلد ميانمار در چارچوب مرحله مقدماتي جام باشگاه‌هاي آسيا با نتيجه 3 بر صفر به سود نماينده ايران به پايان رسيد. 
شاگردان پيمان اكبري در 3 ست متوالي با نتايج (25 - 21)، (25 - 20) و (25 - 17) به برتري رسيدند و چهارمين پيروزي خود را جشن گرفتند. 

اكبري در اين ديدار از تمام بازيكنان استفاده كرد و به نفرات اصلي استراحت داد تا براي ديدارهاي آينده با آمادگي حاضر شوند. اين تيم فردا در آخرين ديدار مرحله گروهي به مصاف چانگ تايلند خواهد رفت. 
رقابت‌هاي واليبال جام باشگاه‌هاي آسيا شنبه در پالمبانگ اندونزي آغاز شده است و تا 8 مردادماه در اين شهر ادامه مي‌يابد. تيم واليبال پيكان با كسب 6 عنوان قهرماني باشگاه‌هاي آسيا پرافتخارترين تيم حاضر در اين مسابقات است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...