صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تیم دوم اصفهان هم حریف شاگردان کلانتری نشد

پیروزی فجرسپاسی برابر ذوب‌آهن

تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز پس از برتری برابر سپاهان اصفهان یکشنبه شب برابر تیم ذوب‌آهن این شهر هم به پیروزی دست یافت.
کد خبر: ۱۷۹۱۹۸
| |
2074 بازدید
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در نخستین دیدار تدارکاتی‌اش پس از بازگشت از اردوی ترکیه به اصفهان مقابل تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز با نتیجه 3 بر یک شکست خورد.

در این مسابقه که ساعت 20 یکشنبه در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد، یونس شاکری (2 گل) و محمد پورمحمد برای فجرسپاسی شیراز و بهمن مالکی بازیکن پیشین تیم فوتبال نوجوانان ایران که در جام جهانی نوجوانان نیجریه حضور داشت، برای تیم ذوب‌آهن گل زدند.

در این دیدار فرشید طالبی، قاسم حدادی فر، محمد قاضی، شهاب گردان، حسین ماهینی و هوار ملامحمد تیم ذوب آهن را همراهی نکردند و منصور ابراهیم‌زاده بیشتر بازیکنان جوان تیمش را به میدان فرستاد.

تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز که برای برپایی اردوی آماده‌سازی راهی اصفهان شده است، عصر روز جمعه در مجموعه فرهنگی ورزشی فردوس اصفهان برابر تیم سپاهان به برتری 3 بر 2 دست یافته بود.

تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در نخستین دیدارش در یازدهمین دوره لیگ برتر روز سه‌شنبه یازدهم مردادماه میهمان راه‌آهن است و در همان روز فجرشهید سپاسی در ورزشگاه حافظیه شیراز از نفت تهران پذیرایی خواهد کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟