صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

يزداني خرم براي عدم حضور در مجلس بايد جواب قانع کننده اي بدهد

کد خبر: ۱۷۷۸۳
| |
1181 بازدید

سيد جلال يحيي زاده فيروزآبادي نماينده تفت و ميبد و رييس کميته زنان، خانواده، تربيت بدني و جوانان مجلس شوراي اسلامي اعلام کرد‌: "محمد رضا يزداني خرم" براي عدم حضور خود در مجلس، بايد جواب قانع کننده اي بدهد.

يزداني خرم به دعوت نمايندگان فراکسيون ورزش مجلس قرار بود امروز چهارشنبه به مجلس شوراي اسلامي برود و به پرسش هاي نمايندگان پاسخ دهد.

وي روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا با بيان اينکه تا اين لحظه عدم حضور يزداني خرم در مجلس قطعي نشده است، افزود‌: اخبار بدست آمده حاکي از آن است که يزداني خرم امروز به مجلس نخواهد آمد.

وي افزود: به هر صورت مجلس شوراي اسلامي با توجه به اختيارات نظارتي خود مي تواند روساي فدراسيون ها را بخواهد، از طرفي نمايندگان مجلس و رييس مجلس شوراي اسلامي خواهان بررسي دلايل ناکامي کاروان ورزشي ايران در بازيهاي المپيک پکن هستند.

يحيي زاده با اشاره به حضور برخي از کارشناسان کشتي در جلسه امروز نمايندگان فراکسيون ورزش و رييس فدراسيون کشتي گفت: به نظر مي رسد حضور برخي از کارشناسان در اين جلسه حساسيت هايي را براي مسوولان کشتي به وجود آورده است که آنان را از حضور در مجلس منصرف کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟