صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيشرفت رسانه‌هاي بيگانه، در سايه پس‌رفت رسانه ملي!

اين شبکه راديويي درست در زماني که توانسته بود قدرت خبري و رسانه‌اي خود را ثابت کرده و راديو فردا رسانه وابسته به دولت آمريکا را زير سايه خود ببرد، به ناگاه دچار تغييراتي شد.
کد خبر: ۱۷۷۴۲
| |
26045 بازدید

سال گذشته در چنين روزهايي بود که دستگاه‌هاي نظارتي آمريکا و برخي چهره‌هاي سياسي آنها، راديو فردا و برنامه تلويزيوني VOA فارسي را به دليل عدم استقبال عمومي مردم و جوانان در ايران، متهم به ناتواني کرده و خواستار قطع بودجه دولت آمريکا به آنها شده بودند، اما نکته جالب اين که به فاصله يک سال، چنان تغييرات شگفتي در رسانه‌هاي ديداري و شنيداري کشورمان پديد آمد که باز هم راديو فردا و برنامه‌هاي تلويزيوني صداي آمريکا شنونده و بينندگان بسياري پيدا کرده است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، اين اتفاق در شرايطي بود که پس از برگزاري انتخابات نهم رياست‌جمهوري، شبکه‌هاي تلويزيوني لوس‌آنجلسي دچار زلزله شديدي شدند و نتيجه اين زلزله، تعطيلي کامل چند شبکه سياسي و تغيير پخش ماهواره‌اي برخي از آنها بود.
اين زلزله، نتيجه عملکرد شجاعانه در راديو و تلويزيون بود که اجازه اين را نداد تا دو رسانه مورد حمايت دولت آمريکا بتوانند مخاطبان زيادي در ايران پيدا کنند.

از تابستان سال گذشته، کاهش برنامه‌هاي تفريحي و فراغتي، قطع برنامه‌هاي پرمخاطب، برخورد با مجريان جسور و جوان، حساسيت‌هاي عجيب به موسيقي، کاهش شديد پخش موسيقي فاخر در رسانه ملي، کاهش پخش فيلم‌هاي سينمايي خارجي به بهانه پخش تله فيلم‌هاي ضعيف داخلي، موج گسترده پخش فيلم‌ها و سريال‌هاي بسيار ضعيف چيني و کره‌اي و همچنين يکپارچگي آشکار در برنامه‌هاي هر هشت شبکه سراسري سيما و شبکه‌هاي استاني، موجب شده است تا بازار ماهواره داغتر و راه براي جولان شبکه‌هاي مخالف جمهوري اسلامي بازتر شود.
اين ماجرا در تابستان امسال با پرداخت ضعيف شبکه‌هاي داخلي به المپيک تشديد شد، تا جايي که الجزيره اسپورت حتي منبع خبرهاي روزنامه‌ها و مطبوعات ورزشي ما شده بود.

در اين ميان، شايد رئيس رسانه ملي با بيان اينکه مي‌خواهيم از شبکه‌هاي ايراني خارجي شکايت کنيم، صورت مسأله موضوع پخش سريال‌هاي پربيينده سيما از اين شبکه‌ها را پاک کند، ولي بايد به اين نکته دقت کرد كه سطح توجه مردم به اين شبکه‌ها، موجب شده که آنها دست‌كم نقطه اتکاي رسانه ملي به مخاطبان خودش را در سرويس تلويزيوني خودشان قرار دهند تا اندک توجه مردم به رسانه ملي از بين برود.

در حوزه صدا، بزرگترين چالشي که در رشد و ترقي رسانه ملي و بخش‌هاي مورد توجه جوانان صورت گرفت، تغييرات و تزريق محافظه‌کاري شديد به پر شنونده‌ترين ايستگاه راديويي رسانه ملي بود.

راديو جوان در حالي که از نامش مشخص بود براي چه گروهي از جامعه برنامه توليد مي‌کرد، آگاهانه يا ناآگاهانه مورد هجمه و فشارهاي بسياري قرار گرفت که نشان از عدم شناخت کارکرد اين شبکه راديويي از سوي مخالفان و معترضان داشت و درست در زماني که توانسته بود قدرت خبري و رسانه‌اي خود را ثابت کرده و راديو فردا رسانه وابسته به دولت آمريکا و منتشرکننده شايعه‌ها و خبرهاي جهت‌دار را زير سايه خود ببرد، به ناگاه دچار تغييراتي شد که جنبه اصلاح و ترقي نداشت و بنا بر بررسي‌هاي انجام گرفته، سبب ريزش شديد شنوندگان آن شد.

بنا بر اين گزارش، برآوردها نشان مي‌دهد، كارهاي پرقدرتي که در رسانه ملي در مسير رويارويي با ناتوي فرهنگي در دست انجام بود، هم‌اكنون به ورطه فراموشي و بي‌توجهي سپرده شده و از بسياري برنامه‌هاي موفق سابق، ديگر نه نشاني در ميان است و نه صاحب نشاني!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
سال به سال دریغ از پارسال ....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
یاد رادیو جوان سال گذشته بخیر
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
آره اصلا دیگه موسیقی پخش نمیشه،حتی آهنگای تیتراژ برنامه ها و فیلمام مزخرف شده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
حتی امسال ربنای شجریان را پخش نمی کنند و در هنگام سحر نیز از صداهای نه چندان جالب برای دعا استفاده می کنند.ولی در مورد سریالهای کرهای اتفاقا بسیار جالب بودند و نکات امزنده بسیاری در انان بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
نظرات بسیار منطقی و صحیحی را عنوان نموده اید. خود من تا چند وقت پیش عشقم این بود که بعدازظهر ساعت 6 الی 6:30 که با ماشین از سرکار به منزل میرفتم، در ترافیک سنگین مسیر با برنامه "جوانی آزاد" حال کنم. اما الان عمدتا نوار موسیقی گوش میکنم و رادیو کاملا خاموش است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
انتقادتان نسبت به بي محتوايي و عدم جذابيت برنامه هاي صدا و سيما تا حد زيادي صحيح است ولي فكر نميكنيد با تبليغ و بزرگ كردن و اسم بردن از برخي رسانه هاي غربي كه رسما براي براندازي ج.ا. تاسيس شده اند ، بجاي آنكه ابروي "تامين منافع ملي" را درست كنيد زده ايد و چشم طرف را كور كرده ايد؟!
بايد مواظب بود كه تحت هيچ شرايطي آب به ْآسياب دشمن نريزيم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
واقعا چرا از گذشته تجربه نمی گیریم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
اره خب اومدن به بهانه ی نوآوری و شکوفایی برنامه های بسیار جذاب صبح رادیو جوان رو قطع کردن و یه مشت برنامه ی جدید و به اصطلاح جذاب رو جایگزین کردن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
عالی نوشتید
شبکه جوان که تا 2 ماه پیش متنوع ترین برنامه ها رو داشت اکنون در پرتوی مدریتت جدیدیش به نمایشهای رادیویی با صدای بچه های خردسال روی آورده
دیگه نشانی تموم شد......
پاذازیتی نیست که حرف دلتو بزنه
شب سفید.....رفت
پچ پچه های پنج شنبه ای هم رفت
هفت ترانه مدفون شد
روی خط جوانی/جوانی آزاد.....ممنوع شد
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۸۷/۰۶/۲۰
باز هم تبلیغ غیر مستقیم رسانه های آمریکائی و ضد انقلاب در قالب دلسوزی و اشک تمساح از سوی بازناکی !!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟