چك استقلالی ها نقد نشد
بار ديگر موعد پرداخت چك بازيكنان تيم فوتبال استقلال فرا رسيد؛ اما از پاس شدن آنها خبري نيست.
به گزارش فارس، پيش از آغاز فصل در شرايطي كه بازيكنان در اردوي تركيه به سر مي بردند، موعد چك هاي آنها فرا رسيده بود؛ اما به دليل خالي بودن حساب باشگاه، پاس نشد و علي فتح ا.. زاده در زمان حضورش در جمع بازيكنان، اين قول را داد تا به زودي آنها را نقد كند.
مسئولان استقلال كه به جذب اسپانسر اميدوار بودند، نتوانستند به موقع جذب حامي مالي كنند. از طرفي، دوباره موعد چك بازيكنان در قالب پيش قسط دوم قرادادهايشان فرا رسيده و اين بار هم از نقد شدن آنها خبري نيست.
بعد از اينكه چك اكبرپور چند روز پيش نقد نشد و براي يكي ديگر از آبي پوشان هم چنين مشكلي پيش آمد، دو روز قبل هم چك 50 ميليون توماني يكي ديگر از مدافعان پاس نشد تا اين بازيكن براي مشخص شدن دليل اين عدم پاس شدن راهي باشگاه شود.
تا چند روز آينده هم موعد پرداخت چك ساير بازيكنان فرا مي رسد و همه اميد مسئولان اين تيم به امضاي قرار داد با اسپانسر جديدشان در امروز است.


