مجيدي پيشنهاداتش را رد كرد

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مجيدي با وجود پيشنهاداتي كه داشت آنها را رد كرد و در استقلال مي‌ماند.
کد خبر: ۱۷۵۹۶۱
|
۱۹ تير ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۱ 10 July 2011
|
3519 بازدید
به گزارش فارس، منصور پورحيدري پس از تمرين روز گذشته استقلال گفت: اردويي را در كردان كرج پشت سر گذاشتيم و بازيكنان تمرينات را مجددا در تهران پيگيري مي كنند. اميدوارم تيم ملي هر چه زودتر برگردد و مظلومي هم به برزيل برود تا بازيكنان مدنظر خود را براي ليگ انتخاب كند. 

وي با اشاره به حاشيه هاي قبل از شروع ليگ عنوان كرد: متاسفانه حاشيه ها در فوتبال ايران حرف اول را مي زند و تمام تلاش ما اين است كه اين حاشيه ها به حداقل برسد. تا زماني كه ليگ شروع نشود اين بحث ها وجود دارد. 
پورحيدري در خصوص مربي خارجي اين تيم گفت:در حال مذاكره هستيم و اميدوارم هر چه سريع‌تر مربي خارجي ما به تهران بيايد. 

وي در خصوص غيبت مجيدي در تمرينات گفت: او به دليل كارهاي شخصي اجازه گرفته و با وجود پيشنهاداتي كه از تيم هاي ديگر داشت ترجيح داد در استقلال بماند. به هر حال همانطور كه مردم مجيدي را دوست دارند او نيز به هواداران تيمش علاقه مند است و فصل آينده هم در استقلال بازي خواهد كرد. 
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت