صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مافیای واردات دارو را نمی توان رد کرد

وی با اشاره به حرف و حدیثهایی که در ارتباط با داروی ایرانی ام اس وجود داشت، افزود: قطعا یک سری مسائل در ارتباط با داروهای تولید داخل وجود دارد که در واردات دارو تاثیرگذار است.
کد خبر: ۱۷۵۰۷۳
| |
2109 بازدید

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: قطعا وجود مافیا در واردات دارویی تاثیرگذار است و نمی توان آن را رد کرد.

دکتر حسینعلی شهریاری در ارتباط با وجود مافیا در صنعت دارویی کشور به مهر گفت: مشکلی که در زمینه داروهای تولید داخل وجود دارد، این است که تولید کنندگان بایستی اثربخشی این داروها را برای جامعه پزشکی اثبات کنند.

وی با اشاره به حرف و حدیثهایی که در ارتباط با داروی ایرانی ام اس وجود داشت، افزود: قطعا یک سری مسائل در ارتباط با داروهای تولید داخل وجود دارد که در واردات دارو تاثیرگذار است.

شهریاری با تاکید بر اینکه نمی توان مافیای دارو در واردات را رد کرد، اظهارداشت: عواملی هستند که از این راه به سودهای کلان می رسند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: برای جلوگیری از واردات دارو می بایست اثربخشی داروهای تولید داخل به جامعه پزشکی ثابت شود تا بتوان جلوی واردات را گرفت.  

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار