فمينيست دوآتشه ايراني در مجلس اعيان بريتانيا
کد خبر: ۱۷۳۹
| | 8217 بازدید
«يک استاد مطالعات زنان در دانشگاه «يورک» در بريتانيا به عنوان نخستين بانوي ايراني، به عضويت مجلس اعيان اين کشور در آمد.»
اين خبري بود که دو هفته پيش، برخي از سايتهاي خبري داخلي و خارجي مخابره کردند، باعث شد در ميان اخبار گوناگون مربوط به مسائل هستهاي ايران، يک موضوع مثبت، جلب توجه کند.
به نوشته راديو «زمانه»، هاله افشار، که به عنوان نماينده مستقل از احزاب سياسي به عضويت مجلس اعيان برگزيده شده، پس از «لرد داوود آليانس»، دومين ايراني عضو اين مجلس بريتانيايي به شمار ميرود که عنوان «بارونس» را از آن خود كرده است.
خانم افشار به ويژه در شش سال اخير و پس از حملات يازده سپتامبر در آمريکا، يکي از فعالان حقوق مسلمانها و اقليتهاي قومي و نژادي در انگلستان و منتقد پيگير سياستهاي اين کشور و آمريکاست.
پروفسور افشار که فرزند دکتر حسن افشار، از رؤساي پيشين دانشکده حقوق دانشگاه تهران است، هماكنون رئيس و بنيانگذار دپارتمان مطالعات زنان در دانشگاه يورک و مشاور دولت انگليس در زمينه مسائل زنان مسلمان، مقررات و حقوق اسلامي است.
خانم افشار مؤلف بيش از پانزده کتاب دانشگاهي درباره موضوعات گوناگون جامعهشناسي و مطالعات زنان است. مثل «اسلام و فمنيسم؛ مطالعه موردي ايران»، «تصوير جهان سومي از زنان و ناتواني»؛ «توسعه زنان و جنگ»؛ «ديناميسمهاي نژادي و جنسيت» و چندين کتاب و تحقيق ديگر.
افشار بر اين باور است كه اين مقام را در بريتانيا به خاطر نقدهايش به ديدگاه و عملکرد دولت دريافت کرده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


