صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران:

نرخ كرايه اتوبوس، مترو و تاكسي افزايش يافت

با توجه به مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران و هماهنگي‌هاي صورت گرفته بين دولت و شورا اين اقدام صورت گرفت.
کد خبر: ۱۷۲۳۰۵
| |
12440 بازدید
|

معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران گفت: بر اساس مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران نرخ كرايه اتوبوس، مترو و تاكسي از امروز افزايش يافت.

سيدجعفر تشكري هاشمي در گفت‌وگو با فارس در خصوص افزايش نرخ كرايه سيستم حمل و نقل عمومي كه از امروز اجرايي شده است، گفت: با توجه به مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران و هماهنگي‌هاي صورت گرفته بين دولت و شورا اين اقدام صورت گرفت.

*حداكثر افزايش نرخ در مترو 50 تومان است

معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران در خصوص افزايش نرخ‌ها در مترو، گفت: از صفر ريال تا حداكثر 50 تومان افزايش نرخ داشته‌ايم؛ ميانگين افزايش نرخ 157 ريال يعني كمتر از 16 تومان بوده است.

وي بيان كرد:‌ اين 16 تومان نيز ميزان افزايش برق به ازاي هر مسافر بوده است.

تشكري هاشمي با اشاره به اينكه براي افزايش نرخ فقط هزينه برق را ديده‌ايم، اظهار داشت: ساير هزينه‌ها لحاظ نشده است.

وي تاكيد كرد: اين عدد تقريبا 11.2 درصد نرخ بليت را افزايش داده است.

*30 درصد هزينه‌ها افزايش يافت

معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران درخصوص نرخ كرايه تاكسي گفت: در سال گذشته همزمان با تغيير نرخ سوخت افزايش هزينه‌ها را به ازاي هر مسافر برآورد كرديم.

وي بيان كرد: به ازاي هر مسافر تقريباً 30 درصد هزينه‌ها افزايش يافت و برابر توافق صورت گرفته 15 درصد در سال گذشته و 15 درصد در سال 90 نرخ‌ها افزايش يافت.

به اعتقاد تشكري هاشمي، تغيير نرخ‌ها در سال 90 با سه ماه تاخير اجرايي شد.

وي در خصوص تغيير نرخ كرايه اتوبوسراني گفت: برابر توافق ديده شده مبلغ 25 تومان به ازاي هر واحد بليت افزوده شود.

معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران بيان كرد: پايه بليت 25 تومان است و به 42 تومان افزايش يافته است.

وي اضافه كرد: به دليل اينكه سيستم دريافت نرخ الكترونيك است مي‌توانيم رقم خرد را دريافت كنيم.

*3 ماه تاخير در افزايش نرخ‌‌ها

وي ادامه داد: نرخ‌ها بليت اتوبوس قاعدتا بايد همزمان با اجراي هدفمندي يارانه‌ها افزايش مي‌يافت اما شهرداران كلانشهرها توافق كردند به منظور همراهي با طرح هدفمندي نرخ‌ها را در سال 90 افزايش دهند.

معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران اضافه كرد: قرار بود اين كار اجرايي شود اما به دليل مخالفت‌ها با سه ماه تاخير انجام شد.

وي با بيان اينكه تا امروز سوخت اتوبوسراني را شهرداري با قيمت150 تومان خريداري مي‌كرد و 16.5 تومان به رانندگان واگذار مي‌كرد،‌گفت: از امروز كه نرخ‌ها اصلاح شده اين هزينه‌ها نيز اصلاح خواهد شد.

به گفته تشكري هاشمي، افزايش نرخ‌ها به ميزان افزايش نرخ سوخت به ازاي هر مسافر بوده است.

*افزايش نرخ بر اساس افزايش سوخت

تشكري‌هاشمي اضافه كرد: در سال‌هاي گذشته افزايش نرخ بر اساس تورم بوده اما امسال به ازاي نرخ سوخت بوده است و با 5 تا 6 ماه تاخير اين كار را اجرايي كرديم.

*هزينه‌ها بر اساس طول خطوط دريافت مي‌شود

معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران در پاسخ به اين پرسش كه در برخي از خطوط اتوبوسراني نرخ كرايه‌ها 125 تومان بوده وامروز 225 تومان از مسافرين دريافت كرده‌اند، گفت: در بخش خصوصي بر اساس مصوبه شورا بر اساس طول خطوط هزينه‌ها دريافت مي‌شود.

*50 تا 100 تومان نرخ‌ كرايه اتوبوس افزايش يافت

وي اضافه كرد: لذا بر اساس طول مسافت و جداول محاسباتي شورا به ازاي هر كورس 25 تومان اضافه شده است و تقريبا بين 50 تا 100 تومان نرخ‌ها افزايش يافته است.

تشكري‌هاشمي در پاسخ به اين پرسش كه قرار بود بر اساس مسافت طي شده در اتوبوس از مسافران هزينه دريافت شود؛ ولي اين امر اجرايي نشد، گفت: سيستم دريافت نرخ در مترو و اتوبوسراني متفاوت است. در مترو به دليل اينكه عبور و مرور قابل كنترل است مي‌توان بر اساس مسافت هزينه‌ها را دريافت كرد اما در اتوبوسراني به دليل اينكه ورود و خروج‌ها قابل كنترل نيست نمي‌توان اين اقدام را انجام داد.

معاون حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران در خصوص دريافت بسته‌هاي حمايتي گفت: مبالغي كه افزايش داده‌آيم با اين پيش فرض است كه صد در صد يارانه بخش اتوبوس ومترو از سوي دولت پرداخت شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
ولی تورم همچنان تک رقمی است .
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
سلام
این گفته واقعیت ندارد. اتوبوس شهید سروری به متروی صادقیه از 150 تمان به 300 تومان افزایش یافته است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
سلام مسیر ازادی کوهسار 150 تومان بود که از امروز 300 تومان شده یعنی 2 برابر
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
به به ، به تمام مسئولین مملکت تبریک میگم بالاخره یکی از وعده ها سر وقتش محقق شد
برخی خطوط تا 100 در صد افزایش قیمت دارند ، قیمت تمام لوازم خوراکی هم حداقل 30 درصد افزایش قیمت داره و ...
اینا همش توهمه ، واقعیت اینه که بانک مرکزی میگه تورم زیر 1 درصده مردم حالیشون نیست
بابا بزن دست قشنگه رو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
کرایه BRT تجریش-ولیعصر از 100 تومن شده 200 تومن! صد درصد افزایش!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
بیخود حرف زدین مسیری که 25 دقیقه طول میکشه رو امروز 150 تومان اضافه کردین عنایت هم می فرمایند این عدالته اتوبوسی که 150 بود بشه 300
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
امرور از طریق رادیو فهمیدم که قرار است نرخ کرایه تاکسی و وسایل رفت و آمد عمومی گران شود.
راستی حقوق کارگران هم افزایش مییابد ما که چیزی ندیدیم و نشنیدیم.
راستی میشه دولت خدمتگزار بگوید که ار ابتدای امسال چه چیزی تغییر قیمت نداشته (بیخیال کاهش)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
به حمل و نقل یارانه تعلق نمی گیرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
دوستان عزیز و دست اندرکاران و تصمیم گیرندگان فقط از تصمیمات قسمت افزایش را متوجه شده اند؟
آیا به فکر تولید و اشتغال مردم هم فکری کرده اند ؟
حقوق کارگر افزایش پیدا کرده است؟
اصلاً در وضع کنونی که حقوق کارگر بخاطر شرایط بد اقتصادی چندین ماه عقب می افتد آیا کسی فکر از هم پاشیدن خانواده ها، بیکاری با گسترش تقسیم سلولی، گسترش نا امنی، و هزاران بلای دیگری که جامعه با این آزمون و خطاها آبستن آن میشود را کرده است ؟
کارگر 330000 تومان حقوق میگیرد، بگیریم 400.0000 تومان، شما 91.000 تومان هم بابت طرح عظیم هدمند سازی یارانه میریزید به حسا
ب، این 500.000 تومان اصلاً، تو بخش هزینه ها خود سیاستگذار اصلی عزیزی که هر روز افزایش افزایش رو اعلام می کنن خواهش میکنم این رو تقسیم کنن تا مردم به فشار نیفتن،

1 - هر 45 روز مبلغ 300.000 تومان فقط اداره محترم گاز میگیره
2 - تو تابستونیم گرمه شرکت محترم برق به زیر 150.000 تومان راضی نمیشه
3 - اداره آرد و غلات هم تو مشکله مهای 100.000 تومان نان میخواهیم

درود بر پیشوایان ما که 1400 سال پیش گفتن نون و نمک بخوریم
واقعاً نون و نمک هم نمیتونیم بخوریم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
هر كس اين معادله را حل كرد يك جايزه نفيس خواهد داشت :چگونه است كه تورم 14% ولي افزايش قيمتها (تازه فقط بخش رسمي و قانوني)از 30% به بالاست؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟