صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

يک مقام شوراي انتقالي ليبي به چين سفر مي کند

دولت چین دستکم سی و شش هزار تبعه این کشور را از لیبی خارج کرده است .بیشتر این افراد در بخشهای احداث راه آهن ، ارتباطات ، نفت و ساختمان سازی در لیبی فعالیت می کردند .
کد خبر: ۱۷۲۰۳۸
| |
2637 بازدید
وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه اعلام کرد یکی از رهبران انقلابیون لیبی به منظور گفتگو با مقامات چین هفته آینده به پکن سفر خواهد.

به گزارش واحد مرکزی خبر وزارت خارجه چین تاکید کرد محمود جبریل رئیس امور اجرایی شورای انتقالی لیبی روزهای سه شنبه و چهارشنبه به پکن سفر خواهد کرد . مقامات چین تاکنون دوبار با مسئولان انقلابیون لیبی دیدار کرده اند .

اولین دیداررسمی میان مسئولان چین با مصطفی عبد الجلیل رئیس شورای انتقالی لیبی اوایل این ماه برگزار شد . یک مسئول وزارت خارجه چین اوایل این ماه همچنین با عبد العاطی العبیدی وزیر خارجه لیبی ملاقات کرد . چین روابط خوب و نزدیکی با معمر قذافی حاکم لیبی دارد .

چین همچنین منافع اقتصادی زیادی در لیبی دارد .به گزارش خبرگزاری آلمان از پکن، چین به عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد با حملات هوایی کشورهای غربی علیه تاسیسات نظامی لیبی مخالفت کرده بود . دولت چین دستکم سی و شش هزار تبعه این کشور را از لیبی خارج کرده است .

بیشتر این افراد در بخشهای احداث راه آهن ، ارتباطات ، نفت و ساختمان سازی در لیبی فعالیت می کردند .
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات