کاهش قیمت ها در بازار سکه، طلا و ارز

بهای هر قطعه سکه تمام بهار‌ آزادی طرح جدید در بازار به 448 هزار تومان رسیده است که یکهزار تومان کاهش نشان می دهد.
کد خبر: ۱۷۱۸۲۰
|
۳۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۳ 20 June 2011
|
3450 بازدید
رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر، با اشاره به کاهش بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی به 1537 دلار گفت: قیمت هر قطعه سکه تمام بهار‌ آزادی طرح جدید در بازار، به 448 هزار تومان رسیده است که یک هزار تومان کاهش نشان می دهد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر: قیمت نیم سکه در بازار به 224 هزار تومان و نرخ ربع سکه بهار آزادی هم به 128 هزار تومان رسیده است.

رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر، بهای سکه یک گرمی را هم در بازار، هفتاد هزار تومان اعلام کرد که روندی کاهشی نشان می دهد.

کشتی آرای گفت: بهای هر مثقال طلای 17 عیار، نزدیک 195 هزار تومان و قیمت هر گرم طلای 18 عیار نیز به 45 هزار تومان رسیده است.

نرخ دلار هم در بازار 1200 تا 1205 تومان، نرخ یورو 1740 تومان و نرخ هر پوند انگلیس هم دو هزار تومان است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت