صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با متخلفین برخورد قانونی شود

قاچاق فیلم ناهنجاری عریان فرهنگی است

کد خبر: ۱۷۱۰۶۶
| |
1990 بازدید
عضو کمیسیون فرهنگی با انتقاد از وضعیت قاچاق فیلم در کشور، آن را ناهنجاری عریان فرهنگی توصیف کرد و خاطر نشان ساخت: اگر قاچاق مستمر و در حجم زیاد باشد، می‌توان ردپای برخی دستگاه‌ها را در آن مشاهده کرد.

به گزارش خانه ملت، "سید جلال یحیی‌زاده" در مورد پدیده قاچاق فیلم در کشور گفت: با توجه به قوانین موجود و بر اساس آموزه‌های دینی، ما تکالیفی داریم که این حق و مالکیت را شناخته شده می‌داند و بنابراین معنا ندارد تولیدکننده‌ای که با سختی و دشواری و زحمت تعدادی هنرمند را گرد خود جمع می‌کند و بعد از چند سال دست به تولید فیلمی می‌زند، متوجه شود که فیلمش به صورت قاچاق رایت شده و در داخل کشور و یا جاهای دیگری عرضه می‌شود.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس با تاکید بر نقش دولت افزود: دولت هم باید از ورود فیلم‌های خارجی به صورت قاچاق جلوگیری کند و هم مانع قاچاق فیلم‌های تولید داخل به خارج و یا توزیع غیرقانونی آن در داخل کشور شود و در ارتباط با فیلم، ما دستور و تکلیف و قانون داریم و نیروی انتظامی و در برخی موارد وزارت ارشاد وظیفه دارند جلوی چنین ناهنجاری را که یک ناهنجاری عریان فرهنگی است، بگیرند.

وی با بیان اینکه اگر آحاد مردم نسبت به معتقدات دینی خود پایبند و مقید باشند، این اتفاق تلخ رخ نمی‌دهد ، اظهار کرد: قاچاق چه از بیرون به داخل و چه از داخل به بیرون و نیز توزیع و رایت فیلم بدون مجوز، چیزهایی است که شرعا مجاز نیست و دین و آیین ما هم اجازه تصرف نابجا در مالکیت کسی را نداده است.

یحیی‌زاده با اشاره به اینکه در این زمینه باید فرهنگ‌سازی شود، اضافه کرد: در مسائل دیگر مثلا در ارتباط با برخی بخش‌های صنعت مثل خودرو اهتمام‌هایی در مورد قاچاق وجود دارد ولی در این زمینه که یک تخلف فاحش‌تر، تلخ‌تر، بدتر و شوم‌تر است، فعالیت چندانی در مقابله با متخلفین صورت نمی‌گیرد؛ درحالی‌که باید با متخلفین حرفه‌ای که به این تخلفات خود ادامه می‌دهند، برخورد قضایی و قانونی شود.

عضو کمیسیون فرهنگی با بیان اینکه در قاچاق مستمر می‌توان ردپای برخی دستگاه‌ها را مشاهده کرد، توضیح داد: اصولا اگر قاچاق مستمر و در حجم زیاد باشد، طبق تجربه و منطقی که در این زمینه وجود دارد، امکان ندارد بدون استفاده از برخی رانت‌ها انجام شود و حتی این شائبه وجود دارد که برخی دستگاه‌های ذی‌ربط در این کار سهم دارند؛ زیرا علی‌القاعده اگر قاچاقی در این حجم صورت بگیرد و هیچ اتفاقی هم نیفتد و متخلفان به سهولت به کار خود ادامه دهند، نشان‌دهنده آن است که برخی از دستگاه‌های قدرت و رانت‌ها در جریان سوء و قاچاق شرکت دارند؛ چه آن کالا فرهنگی و تولید فیلم باشد و چه در حوزه‌های دیگر.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار