ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رد پای توطئه خارجی در حوادث سوریه

دعوت غرب برای دمکراسی صادقانه نیست و هدف از آن، تغذیه جنگ روانی و درگیری ها و اختلافات داخلی است.
کد خبر: ۱۷۰۱۳۴
| |
5714 بازدید

رئیس فراکسیون تغییر و اصلاح در پارلمان لبنان تأکید کرد: رخدادهای سوریه توسط برخی کشورها و رسانه های بیگانه تغذیه می شود که هدف از آن، ضربه زدن به کشورهای حامی مقاومت و مخالف رژیم صهیونیستی در منطقه است.

به گزارش العالم، میشل عون در گفت و گویی تلویزیونی تأکید کرد: پایداری و ثبات ملت سوریه و پایبندی آنها به مقاومت برای شکست توطئه خارجی بسیاری ضروری است، زیرا این توطئه های خارجی به هر اندازه که بزرگ باشد، اگر نتواند در داخل این کشور نفوذ کند، راه به جایی نخواهد برد.


وی افزود: برخی طرف ها در درون سوریه به دلیل وابستگی و حمایت غرب و آمریکا، به دمکراسی و آزادی در این کشور ایمان ندارند.

عون تأکید کرد: غرب و آمریکا برای تحقق منافع رژیم اشغالگر و جلوگیری از بازگشت فلسطینی ها، جنگی را علیه سوریه به راه انداخته اند.

عون با بیان اینکه سیاست آمریکا بر حمایت از رژیم اشغالگر استوار است، خاطرنشان کرد: دعوت غرب برای دمکراسی صادقانه نیست، و هدف از آن تغذیه جنگ روانی و درگیری ها و اختلافات داخلی است. 
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟