صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ليسوندو:پيگيري وعده رئال مادريد به بم

کد خبر: ۱۶۹۸۶
| |
1123 بازدید

مدير تجاري خبرگزاري افه اسپانيا از پيگيري پروژه كمك رساني باشگاه رئال مادريد به شهر زلزله زده بم براي رفع ابهامات جدي خبر داد.

رافائل ليسوندو در گفت و گو با فارس، گفت: ابهامات مطرح شده در مورد پروژه آكادمي رئال مادريد در شهر زلزله زده بم به سال‌ها پيش برمي‌گردد؛ اما قول مي‌دهم اين مسئله را تا رسيدن به هدف پيگيري كنم.

وي افزود: متاسفانه خبرگزاري هاي بزرگ دنيا از حوادث تلخ پيش آمده در جاي جاي جهان براي مطرح ساختن خود استفاده مي‌كنند. كاري كه رئال مادريد كرد در نهايت به ضرر اسپانيا تمام مي‌شود چرا كه اين باشگاه نماينده اسپانيا است.

ليسوندو در خصوص وعده باشگاه رئال مادريد به زلزله زدگان بم در سال‌ها پيش از اين گفت: مدت‌ مديدي خارج از اسپانيا بوده‌ام. آنطور كه شما مي‌گويد مبلغ كلاني در اين ميان سند نخورده و بايد مشخص شود رابطين اين ماجرا چه كاري براي كودكان بم انجام داده اند و مقصر اصلي در كدام طرف اين معامله وجود دارد. به اين مسئله رسيدگي خواهم كردم و به زودي گزارش كار را به خبرگزاري فارس خواهم داد.

مسئول بخش عربي و مدير تجاري خبرگزاري افه، در خصوص اين سوال كه آيا عدالت خبري در مطبوعات ورزشي اسپانيا رعايت مي‌شود گفت: كتمان نمي‌كنم كه روزنامه ها به 2 بخش دولتي و خصوصي تقسيم مي‌شوند. برخي روزنامه ها هم فقط به منطقه خود مي‌پردازند؛ اما قبول ندارم كه عدالت خبري و امانت داري در مقوله خبر به طور يكسان وجود ندارد.
وي در مورد حضور اوربيتالي برخي از خبرگزاري ها و روزنامه ها در اسپانيا گفت: مشخص است كه پايتخت اسپانيا مثل همه پايتخت‌ها بيشتر امكانات را متوجه خود مي‌سازد و ايالت‌هايي مثل كاتالونيا و باسك امكانات پايتخت را ندارند؛ اما نبود عدالت در تقسيم امكانات با آن شدتي كه شما مي‌گويد را قبول ندارم.

رافائل ليسوندو در مورد اتهام فيفا به فوتبال اسپانيا گفت: استحضار داريد كه مسئله پول در تمام دنيا بسيار اهميت دارد و فوتبال هم از اين قائده مستثني نيست؛ اما دموكراسي در فوتبال اسپانيا كاملا رعايت مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟