صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اجرای‌قانون‌اصلی‌ترین‌بنیاد‌حکومت‌جمهوری‌اسلامی

کد خبر: ۱۶۸۷۱۸
| |
1571 بازدید
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ولایت فقیه را ضد دیکتاتوری و ضامن آزادی جامعه دانست و تأکید کرد: قانون و اجرای آن در همه سطوح جامعه، اصلی‌ترین بنیاد حکومت جمهوری اسلامی ایران است.

 "سید قدرت‌الله حسینی‌پور" در گفت‌وگو با نشریه امید مردم با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری به دولت مبنی بر اجرای کامل قوانین اظهار داشت: همان طور که امام راحل (ره) در همه موارد بر رعایت قانون تأکید داشتند و قانون را فصل الخطاب می‌دانستند، مقام معظم رهبری نیز همواره در تمام مسائل خرد و کلان کشور، موضوع پایبندی به قانون را محور اصلی مسائل قرار داده‌اند.

نماینده مردم گچساران اسلام را دین قانون و عمل به قانون توصیف کرد و ادامه داد: اجرای قانون اصلی‌ترین بنیاد حکومت جمهوری اسلامی ایران است و در حکومت اسلامی همه باید به قانون احترام بگذارند و آن را اجرا کنند.

حسینی‌پور قانون را برای همه مردم و مسئولان لازم الاجرا دانست و تأکید کرد: اگر هر فرد یا نهادی هر قانونی را مخالف سلیقه خود تشخیص می‌دهد، اجرا نکند یقینا بی‌قانونی بر کشور حکم‌فرما می‌شود و این بی‌قانونی هیچ گونه جای دفاع و توجیهی ندارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اختلافات دولت و مجلس بر سر اجرای قانون، اظهار داشت: اگر دولت و مجلس پیش از تصویب قطعی قوانین، تعامل و رایزنی مثبتی داشته باشند و مشکلات و اختلاف‌نظرها را حل و فصل نمایند، قوانینی راهگشا برای رسیدن به اهداف کشور ایجاد خواهد شد و مشکلات و اختلفات بر سر اجرای قانون از میان خواهد رفت.

وی درباره توصیه مقام معظم رهبری به مسئولان برای برگزاری سالم انتخابات و عدم‌دخالت در روند برگزاری آن گفت: در ۳۲ سال گذشته، تمامی انتخابات کشور، سالم و به دور از شبهه برگزار شده است.

حسینی‌پور عمل در چارچوب قانون را ضامن صحت و سلامت انتخابات دانست و ادامه داد: وظیفه دولت اجرای صحیح انتخابات و وظیفه شورای نگهبان نظارت دقیق بر آن است. اگر هر فرد و نهادی در انتخابات به وظیفه قانونی خود عمل کند و در چارچوب قانون پیش برود، هیچ مشکل و تخلفی بروز نخواهد یافت.

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر حضور انبوه ملت در انتخابات تاکید کرد: باندهای قدرت و ثروت در تلاش برای تغییر نتیجه انتخابات به نفع خود هستند که هوشیاری ملت آگاه و همیشه در صحنه ایران، در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری مانع از منفعت‌طلبی سودجویان و سیاست‌بازها خواهد شد.

حسینی‌پور با اشاره به این‌که در مملکت ما قانون اساسی و قوانین منبعث از آن به‌گونه‌ای است که هیچ کس نمی‌تواند به همه قوا و مراکز قدرت مسلط شود، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در مسائل مهم جهت‌دهنده و هادی مردم هستند و هر کجا احساس کنند که باید تعدیلی صورت بگیرد و یا جلوی تندروی‌ها گرفته شود به موقع اقدام لازم را انجام خواهند داد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ولایت فقیه را ضد دیکتاتوری توصیف کرد و گفت: تسلط به همه قوا دیکتاتوری است، اما در مملکتی که مسائل اساسی آن حول محور ولایت فقیه رقم می‌خورد، دیکتاتوری هرگز بروز نخواهد کرد و هیچ جای نگرانی وجود ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار