صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
وعده ویژه فردوسی پور : هفته بعد بررسی انتقال تیم ها با حضور نمایندگان/

آیا 90 هفته بعد پخش می شود؟

عادل فردوسی پور باری دیگر وعده داد می خواهد پرونده جنجالی انتقال تیم ها را بررسی کند
کد خبر: ۱۶۷۹۹۹
| |
3673 بازدید
سرویس ورزشی «تابناک» ـ  فردوسی پور درحالی در ابتدای برنامه 90 این هفته ، چنین وعده ای داد که نزدیک به 5 ماه قبل و بعد از درگیری لفظی او روی آنتن با نماینده مردم اراک ، قرار بود چنین برنامه ای را روی آنتن ببرند اما به بهانه برگزاری بازی های جام ملتهای آسیا ، 90 برای 40 روز روی آنتن نرفت تا آب ها از آسیاب بیفتد.

 فردوسی پور اما این دوشنبه شب دوباره وعده برگزاری برنامه جنجالی را داد و گفت:« می خواهیم این برنامه را بگذاریم و از نمایندگان موافق و مخالف هم دعوت می کنیم. با سردار کارگر از نیروی انتظامی حرف می زنیم و پیامک مان هم مربوط به این موضوع است و در نهایت هم نتیجه گیری را به خود مردم واگذار می کنیم.»

حالا باید دید آیا این بار او مجوز چنین کاری را بدست می آورد یا اینکه در آخرین لحظه ، همه چیز را به هم می ریزد!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...