صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

کردستان؛ قطب دامداری ایران

کد خبر: ۱۶۷۹۶۰
| |
2523 بازدید
نماینده مردم سنندج در مجلس، استان کردستان را قطب دامداری کشور خواند و گفت: متأسفانه اقدام‌های مؤثری برای گسترش صنعت دامداری در استان کردستان انجام نمی‌شود.

به گزارش خانه ملت، "امین شعبانی" گفت: با توجه به شرایط مناسب اقلیمی استان کردستان و ظرفیت‌های مناسبی که برای توسعه و ارتقای جایگاه دامپروری در این استان وجود دارد، انتظار می‌رود دولت نگاه ویژه‌ای به صنعت دامدرای در استان کردستان داشته باشد.

نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به وجود مراتع سرسبز در استان کردستان و همچنین علاقه مردم این استان به فعالیت در عرصه‌های دامپروری و دامداری، لازم است دولت با گسترش صنعت دامپروری در استان کردستان بسترهای اشتغال‌زایی در این حوزه را فراهم کند.

وی ادامه داد: بالا بودن تولید محصولات دامپروری و دامداری در این استان، بیانگر نقش مهم دامداری استان کردستان در منطقه غرب کشور است.

شعبانی افزود: با توجه به این که صنعت دامپروری می‌تواند برای بسیاری از جوانان اشتغال‌زایی کند، ولی متأسفانه این استان فاقد کشتارگاه صنعتی و کارخانه چرم است.

به گفته وی، با ایجاد صنایع تبدیلی از قبیل مرغداری‌ها و صنایع کوچک مرتبط با دامپروی می‌توانیم بسیاری از مشکلات بیکاری را برطرف کنیم.

نماینده مردم سنندج در مجلس یادآور شد: با ایجاد کشتارگاه صنعتی دام در کردستان شغل‌های مرتبط بسیاری در این رابطه ایجاد  می‌شود و این مساله می‌تواند در رونق اقتصادی استان و ایجاد اشتغال پایدار نقش مؤثری داشته باشد.

عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار امیدواری کرد که با توسعه و گسترش دامداری‌ها، بسترهای مناسبی برای توسعه اشتغال برای جوانان این استان فراهم شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...