صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حضور آتيلا و عابدزاده و فرياد انتقام در آزادي

حاشيه ديدار پرسپوليس و سپاهان/2

پسر مرحوم ناصر حجازي و مربي سابق پرسپوليس در ورزشگاه آزادي حاضر شدند.
کد خبر: ۱۶۷۷۲۰
| |
3744 بازدید
|
۲
آتيلا حجازي، پسر مرحوم ناصر حجازي در ورزشگاه آزادي حاضر شد. پس از حضور وي در جايگاه تماشاگران با شعار "آتيلا تسليت تسليت " همدردي خود را با او اعلام كردند. 

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي فنوني‌زاده هم ه همراه احمدرضا عابدزاده براي تماشاي ديدار در ورزشگاه آزادي حاضر شدند. تماشاگران پس از مشاهده عابدزاده، او را تشويق كردند. 

* حبيب كاشاني به همراه پسرش در جايگاه ويژه حضور دارد و پس از ورود آتيلا، او را در آغوش گرفت و بار ديگر به وي تسليت گفت. 

* امير قلعه‌نويي در صحنه‌اي كه توپ به تيرك دروازه اصابت كرد و پس از آن به دست مدافع پرسپوليس خورد معتقد به پنالتي بود و به شدت به داور اعتراض كرد. وي حتي از خط كنار زمين عبور كرد و داخل ميدان شد. 

* هواداران پرسپوليس از دقايق ابتدايي شعار قهرماني را سر مي‌دهند و "پرسپوليس انتقام-انتقام " را فرياد مي‌زنند. 

* مياچ، مربي تيم پرسپوليس در صحنه‌هايي در كنار زمين حاضر شد تا به بازيكنان تذكر دهد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
epnpkqbv
|
Netherlands
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
fuycngqq
|
Netherlands
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار