این هفته در مجلس به رأی گذاشته می‌شود:

تحقیق و تفحص از واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی

کد خبر: ۱۶۷۵۲۴
| |
1772 بازدید
نماینده مردم طوالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس، رأی آوردن طرح تحقیق و تفحص از واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی در کمیسون کشاورزی را تائید کرد و افزود: درخواست این تحقیق و تفحص این هفته در صحن علنی مجلس به رأی گذاشته می‌شود.

به گزارش خانه ملت، "بهمن محمدیاری" گفت: در ماه‌های اخیر شاهد واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی به ویژه برنج بودیم، که این مسئله موجب بروز نگرانی‌هایی در میان کشاورزان شد.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: طرح تحقیق و تفحص از واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی، هفته گذشته در کمیسیون کشاورزی با رأی مثبت نمایندگان همراه شد.

وی با بیان این که در جلسه علنی این هفته مجلس درخواست تحقیق و تفحص از واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی به رأی گذاشته می‌شود، اظهار امیدواری کرد: با رأی مثبت نمایندگان مجلس و مشخص شدن اعضای کمیته،‌ تحقیق و تفحص آغاز می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تأکید بر لزوم تحقیق و تفحص از واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی افزود: این موضوع به تحقق مصوبه‌هایی که در بخش کشاورزی تصویب کردیم، نقش بسزایی خواهد داشت.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟