صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بوسكتس:

مي‌خواهم نژادپرستي را فراموش كنم !

هافبك بارسلونا در آستانه ديدار امشب برابر منچستريونايتد در فينال ليگ قهرمانان اروپا اعلام كرد كه قصد دارد اضطراب‌هاي ناشي از قضاياي نژادپرستي را به فراموشي بسپارد.
کد خبر: ۱۶۷۴۵۳
| |
2502 بازدید
چندي پيش و پس از ديدار بارسلونا برابر رئال مادريد، بوسكتس متهم شده بود كه در جريان بازي برابر رئال،‌ حرف‌هاي نژاد پرستانه‌اي را عليه مارسلو، ‌مدافع اين تيم بر زبان آورده است. 

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت تراي‌بال، اين موضوع اعتراض باشگاه رئال مادريد را به دنبال داشت و پس از آن سران يوفا به تحقيق گسترده‌اي در اين زمينه دست زدند كه در نهايت اين بازيكن ملي‌پوش از اين اتهام تبرئه شد. 

سرخيو بوسكتس در اين زمينه گفت: به هيچ وجه عصباني و ناراحت نيستم. روي بازي تمركز خواهم كرد تا بتوانم به تيمم در راه قهرماني كمك كنم. فصل سختي را پشت سر گذاشتم و علاقمندم از بازي در فينال لذت ببرم. مي‌خواهم همه اتفاق‌هايي كه پيرامون موضوع نژاد پرستي زده شدند را به فراموشي بسپارم و با جام قهرماني اين فصل را به پايان ببرم. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟