نظر هاشمی درباره طرد جریان انحرافی و متحجر
آيتالله هاشمي رفسنجاني با تأكيد بر ماهيت مردمي انقلاب اسلامي ايران كه پايههاي آن بر اعتقادات ديني، آگاهي و بيداري مردم مسلمان و انقلابي ايران طي ساليان طولاني شكل گرفته است، گفت: اين حركت، ريشه در مكتب اهل بيت(ع) و مبارزات و مجاهدتهاي روحانيت اصيل به سردمداري امام راحل دارد.
به گزارش ايسنا رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام صبح روز يكشنبه در ديدار جمعي از مديران دستگاههاي مختلف شهرستان زاهدان در پاسخ به ابراز نگراني برخي از حاضرين در جلسه در مورد تلاش جريانهاي خاص براي مخدوش كردن وحدت و اعتقادات ديني مردم گفت: ممكن است در مقطع و برههاي خاص، جريان يا گروه و باندي خاص بتوانند تعمداً يا سهواً خدشهاي به ارزشها وارد و انحرافي در مسير انقلاب ايجاد و حتي طيفهايي را نيز ناخودآگاه با خود همراه كنند، ولي قطعاً بيريشه و سطحي بوده و قادر به ادامه مسير و تداوم برنامههاي انحرافي خود نخواهند بود.
وي تاكيد كرد: برگشت به مسير اصيل انقلاب اسلامي كه امام راحل بنيان گذاشتند، توجه به اصل ولايت فقيه و طرد جريانهاي انحرافي و متحجّر و در نهايت تكيه واقعي به پشتوانه عظيم مردم كه همواره سرمايهاي عظيم براي انقلاب بودهاند، ميتواند آيندهاي روشن را براي نظام اسلامي ترسيم كند.
وي با اشاره به خيزش اسلامي مردم منطقه كه ريشه در اعتقادات مردم مسلمان ايران از زمان مشروطه تاكنون دارد، گفت: در عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات ديگر نميشود حقايق را از ملتها مخفي كرد و روند خيزشهاي مردمي در منطقه و جهان، رو به توسعه و گسترش خواهد بود و روشهاي استبدادي و ديكتاتوري در معادلات سياسي آينده جهان جايي نخواهد داشت.



