ليل قهرمان فرانسه شد
تيم فوتبال ليل با تساوي برابر پارس سن ژرمن به قهرماني باشگاههاي فرانسه رسيد.
کد خبر: ۱۶۶۱۲۰
| | 1920 بازدید
در حاليكه يك هفته به پايان رقابتهاي لوشامپيونه باقي مانده است، هواداران ليل جشن قهرماني گرفتند زيرا فاصله امتيازي تيم آنها با تيم دوم جدول به عدد 6 رسيده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، ليل با تشاوي 2 بر 2 در ورزشگاه پارك دو پرنس برابر پاري سن ژرمن متوقف شد و با 73 امتياز و در يك هفته مانده به پايان ليگ، قهرماني را جشن گرفت. مارسي نيز نايب قهرمان شد و ليون به همراه پاري سن ژرمن براي بدست آوردن سهميه ليگ قهرمانان، هفته آينده بايد بازيهايشان را با پيروزي پشت سر بگذارند و به انتظار نتيجه نگرفتن ديگري باشند.
در انتهاي جدول تاكنون سقوط تيمهاي آرلس و لانس به دسته پائينتر قطعي شده است. نكته جالب در پائين جدول اين است كه هركدام از تيمهاي ردههاي دهم تا هجدهم بازي پاياني خود را واگذار كند، به همراه اين دو تيم راهي دسته پائين خواهد شد.
* نتيجههاي كامل به شرح زير است:
اوسر صفر - برست يك
لانس صفر - آرلس يك
ليون صفر - كان صفر
مارسي 2 - والنسين 2
مونت پوليه صفر - موناكو يك
نيس 2 - لورنيت صفر
پاري سن ژرمن 2- ليل 2
سوشو 2- سنت اتين يك
رن صفر - لوريان 2
تولوز 2 - بوردو صفر
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


