صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تلاش وي‍ژه يك زن براي تهيه سيسموني نوزادش

اين زن در حضور قاضي اين شعبه با بيان اينكه شوهرم وضع مالي خوبي دارد و مي‌تواند از عهده پرداخت اجرت‌المثل من برآيد، گفت: باردار هستم و مي‌خواهم اجرت‌المثل 5 ساله‌ام را گرفته و براي فرزندم كه هنوز به دنيا نيامده است، سيسموني تهيه كنم.
کد خبر: ۱۶۴۷۹۳
| |
3925 بازدید

زني در دادگاه خانواده گفت: اجرت‌المثل 5 سال زندگي مشتركم را مي‌خواهم تا با آن سيسموني نوزادم كه هنوز به دنيا نيامده است را تهيه كنم.

به گزارش فارس، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست اجرت‌المثل 5 ساله خود را به قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.

اين زن در حضور قاضي اين شعبه با بيان اينكه شوهرم وضع مالي خوبي دارد و مي‌تواند از عهده پرداخت اجرت‌المثل من برآيد، گفت: باردار هستم و مي‌خواهم اجرت‌المثل 5 ساله‌ام را گرفته و براي فرزندم كه هنوز به دنيا نيامده است، سيسموني تهيه كنم.

وي با اشاره به اينكه شوهرم به اين امر راضي است و خود مي‌خواهد كه اجرت‌المثل مرا بدهد، ادامه داد: پدر و مادرم فوت كرده‌اند و شوهرم بايد براي من، هم شوهر و هم پدر و مادر باشد، بنابراين بايد اجرت‌المثل كه حق من است را بپردازد.

مرد در دادگاه خانواده حاضر شد و با بيان اينكه حاضر به پرداخت حق زنم هستم ولي سيسوني را تهيه نمي‌كنم چرا كه از خريد و پول دادن براي خريد متنفرم، افزود: از همسرم مي‌خواهم پولي كه به او مي‌دهم را خرج خريد سيسموني نكند!

وي با بيان اينكه رفتار همسرم به گونه‌اي است كه گويي من فرزندم را دوست ندارم، ادامه داد: براي به دنيا آمدن فرزندم بسيار مشتاق هستم و حاضرم هر كاري براي آينده‌اش انجام دهم.

قاضي اين پرونده مرد را محكوم به پرداخت اجرت‌المثل زن كرد و جلسه را پايان داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟