لابي در فوتبال آسيا بيداد ميكند !
عباس ترابيان در گفت و گو با سايت فدراسيون فوتبال درباره تغييرات جديد در كميته فوتسال كنفدراسيون فوتبال آسيا اظهار داشت: كميته فوتسال AFC در انتخابات جديدي كه انجام شده از 11 عضو قبلي 9 نفر را تغيير داده است كه تنها من از ايران و آديساك از تايلند در اين كميته باقي مانده ايم و اعضاي جديد از كشور هاي قطر،ازبكستان،چين،تركمنستان،هنگ كنگ،عمان،ويتنام ،عراق و گوام انتخاب شده اند كه البته برخي از اين انتخاب ها عجيب به نظر مي رسد.
ترابيان درباره دليل ادعايش براي عجيب بودن انتخاب ها گفت: به عنوان مثال ريچاد لي از كشور گوام به عنوان رئيس كميته انتخاب شده، درحالي كه گوام اصلا به آن صورت فوتبالي ندارد چه برسد به آنكه در فوتسال نام و نشاني داشته باشد اما ايشان رئيس كميته فوتسال AFCشده است. به نظر من نفوذ برخي از اشخاص در انتخاب آينده فيفا موجب شده كه اين نفرات مدنظر مسئولين AFC قرار بگيرند.چرا كه همين آقاي ريچاد لي از افراد بانفوذ در بخش مالي فيفا است.
رئيس كميته فوتسال خاطرنشان كرد: متاسفانه لابي ها در كنفدراسيون فوتبال آسيا و فيفا بيداد مي كند و هر كس لابي قدرتمند تري داشته باشد مي تواند كرسي بگيرد.نايب رئيس عراقي كميته فوتسال آسيا را حذف كرده اند و به جايش تران كوكتان از ويتنام را گذاشته اند و حتي يك عراقي ديگر را جايگزين او كرده اند اما نه در جايگاه نايب رئيسي.


