افشاي پرونده رشوهوتباني در فوتبال عربستان
شبكه العربيه گزارشي پخش كرد و در آن به بررسي ابعاد رشوه در فوتبال عربستان پرداخت.
به گزارش فارس، اين گزارش پس از آن تهيه شد كه نوار صوتي از مكالمه دو بازيكن عربستاني در اينترنت منتشر شد كه در آن "تركي الثقفي " بازيكن تيم نجران با "جابر عامري " دروازبان تيمش درباره تباني در بازي هفته گذشته صحبت ميكنند.
تيم نجران در اين بازي 5 گل از تيم الوحده دريافت كرد. اين مسئله موجب موجي از بي اعتمادي و نگراني درباره فوتبال عربستان در بين هواداران اين كشور شده است.
الثقفي در اين مكالمه از دروازهبان تيمش درباره بازي ضعيف هفته قبل ميپرسد و وي را قسم ميدهد كه راز بازي را فاش كند و تاكيد ميكند كه وي و هم تيمهايش به بازي وي مشكوك شدهاند.
دروازهبان تيم نجران در اين مكالمه از رشوه رئيس باشگاه خود خبر ميدهد و تاكيد ميكند كه رئيس باشگاه به او دستور داده تا راحت گل دريافت كند.
برخي منابع از دست داشتن تيم الاتحاد عربستان حريف پرسپوليس در ليگ قهرمانان نيز در مسير تبانيهاي فوتبال خبر دادهاند و رسانههاي عربستاني خواستار افشاي تمام اسناد مربوط به تبانيها هستند كه اين مسئله با مقاومت شاهزادههاي سعودي مواجه است.
شبكه العربيه در ادامه براي عادي جلوه دادن رشوه گيري در همه جاي دنيا گزارشي از رشوه هاي ردوبدل شده در فوتبال جهان تهيه و تاكيد كرد كه اين مسئله در همه جا وجود دارد.




