صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سبحاني‌نيا بااشاره به جلسه هيات رييسه خبرداد:

تاكيد مجلس برمعرفي وزراي وزارتخانه‌هاي ادغامي

يك عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي، با تاكيد بر اين‌كه رسيدگي به لايحه بودجه در جلسه امروز - دوشنبه - به اتمام مي‌رسد، گفت: در جلسه هيات رييسه بر اين موضوع تاكيد شد كه دولت بايد براي وزراي وزارتخانه‌هاي ادغامي از مجلس راي اعتماد بگيرد.
کد خبر: ۱۶۳۵۸۹
| |
2062 بازدید
يك عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي، با تاكيد بر اين‌كه رسيدگي به لايحه بودجه در جلسه امروز - دوشنبه - به اتمام مي‌رسد، گفت: در جلسه هيات رييسه بر اين موضوع تاكيد شد كه دولت بايد براي وزراي وزارتخانه‌هاي ادغامي از مجلس راي اعتماد بگيرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام حسين سبحاني‌نيا با اشاره به جلسه روز گذشته هيات رييسه، گفت: در اين جلسه بر پايان رسيدگي به لايحه بودجه در جلسه امروز ظهر مجلس شوراي اسلامي تاكيد شد و هم‌چنين مقرر گرديد كه به كميسيون تلفيق تاكيد جدي شود كه گزارش‌هاي خود را تكثير و در اختيار نمايندگان قرار دهند تا در اين رابطه تذكرات آيين‌نامه‌اي در صحن علني مطرح نشود.

وي با اشاره به طرح موضوع ادغام وزارتخانه‌ها در جلسه هيات رييسه، گفت: آنچه از ماده 53 برنامه پنجم توسعه در اين جلسه استنباط شد اين بود كه طبق اين ماده دولت بايد در لايحه‌اي وظايف و امتيازات وزارتخانه‌هاي ادغامي را به مجلس ارايه دهد تا مجلس پس از بررسي، آن را تصويب نمايد.

اين عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي در ادامه، توضيح داد: هم‌چنين در اين جلسه بر اين موضوع تاكيد شد كه وزير وزارتخانه‌هاي ادغامي بايستي از مجلس راي اعتماد بگيرد كه ظاهرا دولت چنين برداشتي را ندارد. به طوري كه طبق گفته ميرتاج‌الديني معاون پارلماني رييس‌جمهور، وزير وزارتخانه‌هاي ادغامي نياز به اخذ راي اعتماد مجدد از مجلس ندارد. اين در حالي است كه برداشت مجلس بر آن است كه وزير جديد بايد از مجلس راي اعتماد بگيرد.

سبحاني‌نيا افزود: با توجه به اين نتيجه‌گيري مقرر شد نامه‌اي از سوي معاونت نظارت مجلس به دولت ارايه شود مبني بر اين‌كه دولت بايستي وزير وزارتخانه‌هاي ادغامي را براي اخذ راي اعتماد به مجلس معرفي كند.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: هم‌چنين قرار بر اين شد كه معاونت نظارت مجلس در نامه‌اي به صدا و سيما تاكيد نمايد از اين به بعد از عنوان‌هاي سازمان تربيت بدني و سازمان ملي جوانان استفاده نشود و بايد از عنوان سازمان وزارت ورزش و جوانان استفاده گردد.

عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي، افزود: هم‌چنين قرار بر اين شد كه در اين نامه به افراد مسوول در راس اين دو سازمان ابلاغ گردد كه تصرف آنها در اموال عمومي خلاف قانون بوده و در صورت تصرف، پيگرد قانوني به همراه دارد.

سبحاني‌نيا هم‌چنين با اشاره به طرح استفساريه‌اي با امضاي حدود 50 نماينده در مورد معرفي وزير وزارتخانه‌هاي ادغامي به مجلس در جلسه هيات رييسه، گفت: اين استفساريه با امضاي 50 نماينده در اين رابطه بود كه وزير وزارتخانه‌هاي ادغامي بايد براي اخذ راي اعتماد به مجلس معرفي شود كه با اين استفساريه ابهام دولت در مورد ماده 53 قانون برنامه در رابطه با ادغام وزارتخانه‌ها رفع شده و دولت مكلف مي‌شود كه وزراي جديد چهار وزارتخانه ادغامي را به مجلس معرفي كند و هم‌چنين در لايحه‌اي وظايف و اختيارات وزارتخانه‌هاي ادغامي را براي تصويب نهايي به مجلس ارايه دهد.

وي برنامه‌ريزي براي تعطيلات و هفته‌هاي كاري مجلس را در طول شش ماه آينده از ديگر مباحث مطروحه در جلسه روز گذشته هيات رييسه عنوان و خاطرنشان كرد: در اين جلسه هفته‌هاي كاري و هفته‌هاي مربوط به سركشي به حوزه‌هاي انتخابيه و هم‌چنين تعطيلات تابستاني مجلس مشخص شد تا به اطلاع نمايندگان برسد.

نماينده مردم نيشابور در مجلس، در توضيح روند رسيدگي به لايحه بودجه در جلسه امروز ظهر مجلس، گفت: با توجه به گزارش غيررسمي شوراي نگهبان در مورد لايحه بودجه در جلسه امروز، ايرادات شوراي نگهبان رفع مي‌شود و هم‌چنين بعد از اعلام كل درآمدها و هزينه‌هاي بودجه 90 براي كليه مصوبات لايحه بودجه، راي‌گيري انجام مي‌شود.

سبحاني‌نيا در ادامه گفت: در اين جلسه در مورد حذف حدود 9 رديف مربوط به اعتبارات برخي استان‌ها نيز تصميم‌گيري مي‌شود، چرا كه با حذف اين 9 رديف كميسيون تلفيق بايستي به تنظيم درآمدها و هزينه‌ها بپردازد.

عضو هيات رييسه مجلس در پايان با بيان اين كه اين هفته احتمالا بررسي بودجه به اتمام مي‌رسد، گفت: در ادامه همين هفته طرح نظارت بر نمايندگان مجلس براي بررسي نهايي در دستور كار مجلس قرار مي‌گيرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟