تبليغات ضدايراني در عراق با نصب تابلوهاي توهينآميز
در اين تابلو به همين جمله كه ايران را تروريست دانسته، اكتفا نشده و در اقدامي توهينآميز، در نقشه ايران، كفتاري ترسيم شده كه در حال ورود به كشور عراق و گذر از مرزهاي اين كشور است.
کد خبر: ۱۶۳۲۳
| | 60849 بازدید
در خروجي شهر بدره، بر روي تابلويي اهانتآميز، در کنار نقشه كشورهاي عراق و ايران جمله «ورود تروريستها از كشورهاي همسايه را متوقف كنيد» درج شده است.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، در اين تابلو به همين جمله كه ايران را تروريست دانسته، اكتفا نشده و در اقدامي توهينآميز، در نقشه ايران، كفتاري ترسيم شده كه در حال ورود به كشور عراق و گذر از مرزهاي اين كشور است.
اين تابلو كه آشكارا به ايران و ايرانيان توهين كرده و ايران را مانند كفتار دانسته، در خروجي شهر بدره به سمت شهر «كوت»، در نزديكي پايگاه نظاميان گرجستان نصب شده است.

از سوي ديگر، آمريكا تلاش كرده است تا با بسيج رسانههاي غربي و تروريست دانستن ايران، نفوذ كشورمان را در افكار عمومي عراق كاهش دهد كه تاكنون به دليل نزديكيهاي فرهنگي، ديني و تاريخي و نيز دروغپردازيهاي آمريكا، موفق نبوده و ميتوان گفت، اين رفتارها يعني نصب تابلوهاي توهينآميز و هماهنگ با مقاصد اشغالگران، با هماهنگي آنها نصب شده است كه دولت عراق بايد جلوي اين رفتار را بگيرد و مسئولان كشورمان نيز پيگير اينگونه تبليغات ضدايراني در عراق باشند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟



