صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

ميرزاپور: بعضي افراد قصد تخريبم را دارند

کد خبر: ۱۶۲۹۹
| |
1167 بازدید

دروازه بان تيم ملي فوتبال ايران با بيان اينکه بعضي از افراد با استفاده از کوچکترين اشتباهات من قصد تخريب مرا دارند، گفت: آنان مطمئن باشند که به هدفشان دست نخواهند يافت.

ابراهيم ميرزاپور در خصوص وضعيت مصدوميت خود گفت: چند روزي است که تمرينات خود را آغاز کرده ام و به طور کامل مصدوميتم بر طرف شده است، البته پزشکان مجوز حضورم در ديدار مقابل راه آهن را صادر نکرده اند و صلاح ديدند در اين بازي در ترکيب قرار نگيرم.

وي در مورد بارسکي اظهار داشت: وي مربي بسيار با دانشي است و مديران تيم بايد کمي به او فرصت دهند تا بتواند توانايي هاي خود را به نمايش بگذارد.

دروازه بان تيم فوتبال سايپا در خصوص انتقاد هايي که از او شده است به ايرنا گفت: در ديدار مقابل پرسپوليس پس از 2 سال دوري از ليگ برتر اشتباهاتي را انجام دادم اما پس از اين ديدار انتقاداتي از من شد که فقط به قصد تخريب من بود.

وي افزود: با شناختي که از توانايي هاي خود دارم قول خواهم داد به زودي پيراهن شماره يک تيم ملي را پس بگيرم و جواب تمام منتقدان را با عمکلرد خوب خود بدهم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار