صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نهاد رهبري در دانشگاها: ملتي به نام اسرائيل وجود ندارد

کد خبر: ۱۶۲۶۰
| |
5014 بازدید

حجت‌الاسلام محمديان با تاكيد بر اينكه ملتي به نام اسرائيل وجود ندارد، گفت: بعد از امام(ره) مهمترين موضوع چالش بين دو موضوع طرفداران اسلام ناب محمدي (ص) و اسلام آمريكايي است.

به گزارش ايسنا، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها در افتتاحيه نهمين نشست اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‌ها كه صبح امروز(شنبه) در حسينيه‌ي جماران برگزار شد، خاطرنشان كرد: امام(ره) در زمان حيات‌شان تلاش بسياري كردند تا بحث و تفاوت بين اسلام ناب محمدي(ص) و اسلام آمريكايي در كشور را جا اندازد. امام(ره) متوجه بودند كه بعد از ايشان اين موضوع مهمترين چالش خواهد بود؛ از اين رو تلاش زيادي در جهت تبيين شاخص‌ها و تفاوت‌هاي آن انجام دادند.

وي ادامه داد: مهمترين تفاوت و ويژگي اسلام ناب محمدي(ص) و اسلام آمريكايي در آن است كه اسلام آمريكايي از ايمان به خدا شروع مي‌شود و اسلام ناب محمدي(ص) از كفر به طاغوت شروع و سپس به ايمان به خدا ختم مي‌شود.

محمديان در ادامه تاكيد كرد: مهمترين ويژگي اسلام آمريكايي آن است كه با طاغوت درگير نمي‌شود؛ بلكه با طاغوت كنار مي‌آيد. اينكه كفر به طاغوت يا ايمان به خدا كداميك اول باشد تفاوت اصلي اسلام ناب و اسلام آمريكايي است.

وي ادامه داد: شما هرچقدر نماز بخوانيد و روزه بگيرد آنها با شما كاري ندارند، اما آنجا كه با بيان مفاهيمي همچون جهاد فعاليتتان با منافعشان در تضاد مي‌افتد آن گاه با شما به مخالفت مي‌پردازند. بنابراين آنها به دنبال اين هستند كه عواملي همچون جهاد را كه منجر به ايستادگي مقابل آنها مي‌شود مظهر خشونت عنوان كنند.

محمديان افزود: آنها مي‌گويند چرا مي‌خواهيد شهداي گمنام را در دانشگاه بياوريد، جنگ تمام شده نمي‌خواهيد دست از ترويج خشونت برداريد؛ اين در حالي است كه همين شهدا در طول اين سي سال توانستند انقلاب را نگه دارند. بر اين اساس تغيير رژيم جمهوري اسلامي كلمه‌اي است كه بارها و هر روز بر زبان‌ آنها جاري مي‌شود.

رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها تصريح كرد: يكي از ويژگي‌هاي اسلام آمريكايي آن است كه مي‌گويند شما گرفتار توهم و توطئه هستيد اين عبارت دو سه سال جزء ادبيات سياسي ما شد. ما هيچ گاه فكر نمي‌كنيم همه با ما دشمن هستند بلكه همه را دوست خود مي دانيم ولي با اين حال برخي قصد دشمني با اين كشور وملت را دارند.

محمديان با تاكيد بر اينكه ما با ملت‌ها مشكلي نداريم به اين موضوع نيز اشاره كرد كه ملتي به نام ملت اسراييل وجود ندارد و گفت: عده‌ا‌ي غاصب در سرزمين فلسطين جمع شده و قصد دارند از نيل تا فرات را غصب كنند و جهان اسلام را تحت سيطره خود قرار دهند. ما با چنين افرادي دوست نيستيم آنها غاصب هستند و سرتاپايشان ظلم است.

وي با بيان اينكه در اسلام آمريكايي جهاد، مفهومي خشونت بار است، اظهار كرد: امام تنها به ايران و ايراني عزت نداده است؛ بلكه باعث شد مسلمانان دنيا به خودبازگردند و هويت از دست رفته خود را پيدا كنند. امام(ره) عارفي است كه تمام مطالب ناب انبيا را منتقل كرد. امام مصلحي بود كه اصلاحاتش با هيچ يك از اصلاحاتي كه در دوران رخ داده است برابري نمي كند.

وي افزود: در آن زمان دنيا تنها منحصر به بلوك شرق و غرب بود. امام با لباس پيامبران حاضر و به نام دين تاثيرگذارترين انقلاب را به وجود آورد. در حال حاضر با چنين شرايطي كسي نمي تواند بگويد دين افيون است .

محمديان خطاب به اتحاديه‌ي انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل گفت: شما بار سنگين ادامه راه امام(ره) را بر دوش داريد همانطور كه در زمان حيات امام جوانان بيشترين حمايت را از ايشان مي كردند اكنون ادامه راه بر دوش شماست.

وي افزود: در حال حاضر افرادي هستند كه حتي در دوران امام نيز حضور داشتند ولي عنوان مي كنند كه زمان تفكرات امام تمام شده و اين تفكرات بايد به موزه برود، ولي با اين وجود اگر لازم باشد امروز كسي براي آرمان‌هاي امام جان دهد، مطمئنا اين افراد از دوران حيات امام كمتر نيستند و اين يكي از رويش‌هاي انقلاب است.

محمديان در ادامه با بيان اينكه با پيشرفت مبارزات امام پيام‌هاي ايشان نيز در آن دوران الهام بخش شد، تاكيد كرد: طبق بيان رسانه‌ها زمان ورود امام به كشور تقريبا شش ميليون ايراني از ايشان استقبال كردند كه اين موضوع در دنيا سابقه ندارد. بر اين اساس روزي كه امام نيز از دنيا رفت با وجودي كه برخي عنوان مي‌كردند كه در دوران انقلاب مردم نمي‌دانستند چه مي خواهند، 11 ميليون نفر امام را بدرفه كردند .

وي اضافه كرد: بر اين اساس شناختن امام و خميني شناسي داراي اهميت بسياري است؛ اينكه چكونه بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي مبارزاتش را شروع كرد و تحولات اساسي را به گونه اي در دنيا انجام داد كه نقطه‌ي عطفي در تاريخ بشريت ايجاد كرد.

محمديان با تاكيد بر اينكه راه امام درخشان‌تر از دوران حياتش در دنيا مطرح است، گفت: انقلاب اسلامي بدون كوچكترين عقب‌نشيني از اهداف‌ها و آرمان‌ها به سرعت در حال اوج گرفتن است. راه امام راهي نيست كه پرونده‌اش بدون حضور ايشان بسته شود؛ چرا كه انسان‌هاي بزرگ محدود به زمان و مكان نيستند. بر همين اساس امام(ره) توانست مرزها را بشكند و پيامش را در دنيا مطرح كند.

محمديان در پايان خاطر نشان كرد: امروز روزهاي خوش و اميدبخشي براي جهان اسلام به خصوص شيعيان است؛ چرا كه هيچ گاه مسلمانان و پيروان اهل بيت به اين اندازه عزت نداشته‌اند. افق‌ها روشن است بر اين اساس اميدوارم مسائل كم ارزش شما را از اميدهاي بزرگ غافل نكند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار