انصاری:

بلاتکلیفی وزارتخانه‌ها، مدیریت را متزلزل می کند

این که دستگاه ها بلاتکلیف و تعیین تکلیف آنها با دیرکرد باشند، در نحوه انجام وظایف آنها اثر خواهد داشت.بودجه دستگاه ها بر پایه ساختار آنها بسته می شود و معمولا اگر تصمیمی مبنی بر ادغام و یا تغییر ساختار گرفته شود، تکلیف نحوه هزینه بودجه آن نیز مشخص خواهد شد.
کد خبر: ۱۶۱۴۷۷
| |
1822 بازدید
سرویس مجلس «تابناک»ـ  بودجه دستگاه ها بر پایه ساختار آنها بسته می شود و معمولا اگر تصمیمی مبنی بر ادغام و یا تغییر ساختار گرفته شود، تکلیف نحوه هزینه بودجه آن نیز مشخص خواهد شد؛ مثلا اگر وزارت صنایع و معادن ادغام شود، همه اعتباراتی که تحت عنوان وزارت صنایع و معادن در قانون بودجه پیش‌بینی شده در اختیار وزیر است و مشکلی پیش نخواهد آمد.

جمشید انصاری در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: اینکه دستگاه ها بلاتکلیف باشند و تعیین تکلیف آنها با تأخیر مواجه باشد، در نحوه انجام وظایف آنها اثر خواهد داشت. مثلا از زمانی که وزیر راه نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد و این وزارتخانه به سرپرست سپرده شد، دو تصور وجود داشته است؛ یکی اینکه وزارت راه در وزارت دیگری ادغام خواهد شد یا اینکه وزیری یرای آن معرفی می شود و این تزلزلی در مدیریت، ساختار، دفاتر و سازمان های وابسته ایجاد می کند که نمی توانند مسئولیت‌ها و وظایف خود را انجام دهند و این موضوع به انجام وظیفه این دستگاه ها لطمه خواهد زد.

تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس «تابناک» بخوانید.


اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی