صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
روایت یدیعوت آحارنوت از صحنه گردان مقابله با برنامه هسته ای کشورمان؛

مردی که آمریکا نظر او درباره ایران را بر 16 سازمان ترجیح می دهد

وی با بیان این مطلب که ما به دقت بر فعالیت های شرکت های بین المللی ـ که با ایران همکاری کرده و در بخش انرژی این کشور سرمایه گذاری می کنند و تجهیزات و فناوری های مورد نیاز را در اختیارشان می گذارند ـ و همچنین حرکت کشتی های تجاری به داخل و خارج از ایران نظارت داریم و می گوید: «هدف ما، تنها نظارت بر این شرکت ها نیست؛ ما به تحلیل واکنش تهران نسبت به تحریم ها نیز می پردازیم.»
کد خبر: ۱۶۱۳۶۷
| |
20948 بازدید
|
سرویس بین الملل ـ هر چند ایران از انحراف توجه آمریکا و جامعه جهانی به سوی تحولات اخیر در دنیای عرب خشنود است، یک نفر اطمینان دارد که تهدید هسته ای ایران، همچنان موضوع مورد بحث است.

به گزارش «تابناک»، جملات بالا را روزنامه «یدیعوت آحارنوت» منتشر کرده و در ادامه می نویسد: «مارک دوبوویتز»، مدیر اجرایی بنیاد «دفاع از دمکراسی» (FDD) و رئیس پروژه انرژی ایران، در چهارچوب فعالیت های گسترده اش برای افزایش آگاهی ها از تهدید ایرانی، از هر ابزاری بهره می گیرد؛ مثلا زمانی که قرار بود در نشستی در دفتر نخست وزیر کانادا حضور یابد، در راه به یک استودیوی تلویزیونی می رود و از همان جا اعلام می کند که باید رویکرد مذاکره را به عمل تغییر داد.

گفتنی است، بنیاد FDD که پس از وقوع حملات تروریستی 11 سپتامبر پایه ریزی شده و محور فعالیت هایش را دفاع از ایالات متحده در برابر تهدیدات اعلام کرده، عملا به بنیادی برای تخریب چهره جهانی ایران و حمله به کشورمان تحت لوای گسترش دمکراسی تبدیل شده است.

این روزنامه چاپ سرزمین های اشغالی افزود: «دوبوویتز» در سن 42 سالگی به یکی از مقامات اصلی در زمینه مسأله هسته ای ایران تبدیل شده است و دولت آمریکا، همواره تمایل دارد، سخنان او درباره تحریم های اعمالی بر تهران را بشنود؛ اما شگفت انگیز است که آمریکا با داشتن شانزده سازمان اطلاعاتی، باز هم بر اطلاعات و ایده های مردی تکیه می کند که رییس یک سازمان مستقل است.

به راستی، چرا دولت آمریکا به «دوبوویتز» و مردانش نیاز دارد؟

یک مقام ارشد آمریکایی در این باره می گوید: هیچ کس نمی تواند به اندازه آنها بر یک موضوع خاص متمرکز شود. «مارک» و تیم تحقیقاتی اش کارشان را به خوبی انجام می دهند. در واقع، ما اگر با پرسشی رو به رو شویم، نخست به آنها مراجعه می کنیم.

این مقام می افزاید: «برای دریافت اطلاعات از سازمان های اطلاعاتی مثلا درباره ایران، زمان بسیاری صرف خواهد شد و مستلزم انجام کاغذبازی های بسیار است، ولی «دوبوویتز» و گروهش، کارشان را سریع انجام می دهند و همواره در دسترس هستند.

«دوبوویتز» با بیان این که ما به دقت بر فعالیت های شرکت های بین المللی ـ که با ایران همکاری کرده و در بخش انرژی این کشور سرمایه گذاری می کنند و تجهیزات و فناوری های مورد نیاز را در اختیارشان می گذارند ـ و همچنین حرکت کشتی های تجاری به داخل و خارج از ایران نظارت داریم و می گوید: «هدف سازمان ما، تنها نظارت بر این شرکت ها نیست؛ ما به تحلیل واکنش تهران نسبت به تحریم ها نیز می پردازیم.»

او در ادامه تصریح کرد: «این یک بازی شطرنج است و ایران به دنبال راه گریزی برای دور زدن تحریم ها و اقدامات آمریکا علیه خود است».

«دوبوویتز» بر این باور است، هنوز زمان حمله نظامی به ایران فرا نرسیده و تحریم ها با اعمال فشار بر این کشور، مانع از دستیابی تهران به اهدافش خواهد شد و برنامه هسته ایش را نیز پایان خواهد داد.

این اظهار نظر «دوبوویتز» در حالی صورت می گیرد که وی چندی پیش، در گفت وگو با مجله «سانفرانسیسکو اگزمینر» گفته بود: کشورهای جهان نسبت به تحریم های غربی بی توجهی کرده و همچنان به ارتباط خود با تهران ادامه می دهند.

بررسی های ما نشان می دهد، این تحریم ها بر ایران تأثیری نداشته و به گونه ای آنها را تقویت کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
امثال اینها حالا حالاها باید مثل سگ بدوند چون هیچگاه دستشان به ایران نخواهد رسید .
سهند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
وا.............
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
این دوبویتز هم از آن داستانهای قهرمان پروری آمریکا مثل رمبو است والا همه اش خالی بندی است
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
بهش بگید برو غازتو بچرون اخوی
واسه شمای 42ساله این حرفا خیلی زیاده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
بچه پررو
سیما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
تحویل بگیرید حالا
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
ما که تو ایرانیم و متخصص هم هستیم تمیتونیم سر در بیاریم !! شما که سهله !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
در نهایت دادن پاسخی شایسته به این آقا و دولت آمریکا به عهده ماست. این که برنامه هسته ای رو به کجا می رسونیم
ناشناس
|
France
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
هر چند هیچ غلطی نمیتوانند بکنند
اما روش کارشان برای دولت ما میتواند جالب باشد که به کارهای تحقیقاتی میدانی که در دانشگاه یا سایر سازمانهای مستقل میشود میتوان اعتماد کرد چون واقعا آنها روی یک مساله به خوبی متمرکز میشوند

چیز خوب را باید از هر کسی اموخت حتی دشمن
پاسخ ها
مرادبیگ
| Spain |
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
آفرین
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۸
آقا اصلا بمب اتم داریم به شما چه ربطی داره شما چرا داشته باشید ما نداشته باشیم
تابناک نشون بده دلم خنک بشه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟